PalloTV - IFK Mariehamn lainaa Arvid Lundbergin kyproslaiseen seuraan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
30.08.2023

IFK Mariehamn lainaa Arvid Lundbergin kyproslaiseen seuraan

Nuori lupaus kantaa jatkossa Pafos FC:n värejä. Uudella seuralla on osto-optio lainasopimuksen päätyttyä.

IFK Mariehamnin 17-vuotias hyökkääjälupaus Arvid Lundberg siirtyy kyproslaiseen Pafos FC:hen. Seurat ovat tehneet vuoden mittaisen lainasopimuksen, jonka jälkeen Pafos FC:llä on osto-optio Lundbergin pelaajaoikeuksiin. IFK Mariehamn ja Lundberg pidensivät samalla omaa sopimustaan kattamaan myös kauden 2024.

Lundberg on IFK Mariehamnin lupaavimpia omia kasvatteja, joka on tehnyt valtavan määrän maaleja juniorijoukkueissa. Ahneimmillaan hän oli vuosina 2019-21, jolloin Lundberg teki kolmen kauden aikana käsittämättömät 128 maalia 13-15 -vuotiaiden eri piirisarjoissa.

Viime vuodet Lundberg on pelannut lähinnä Kolmosessa. FC Ålandin paidassa hän on tehnyt 15 maalia kahden kauden aikana. Debyyttinsä liigatasolla Lundberg teki juhannuksen jälkeen, kun IFK Mariehamn voitti vieraissa KuPS:n. Lundberg tuli vaihdosta kentälle 88. minuutin kohdalla. Toistaiseksi nuo minuutit jäävät hänen ainoiksi Veikkausliigassa.

Pafos FC syntyi kahden seuran fuusion tuloksena vuonna 2014. Parhaimmillaan seura on sijoittunut neljänneksi Kyproksen liigassa. Tämän kauden Pafos FC aloitti 3-0 kotivoitolla Karmiotissa FC:stä. Onni Valakari kuuluu seuran pitkäaikaisiin pelaajiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita: