PalloTV - IFK Mariehamn jatkoi oman kasvatin sopimusta

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.11.2023

IFK Mariehamn jatkoi oman kasvatin sopimusta

Michael Fonsell pysyy Saarella myös ensi kauden.

IFK Mariehamn ja sen puolustava keskikenttäpelaaja Michael Fonsell ovat allekirjoittaneet uuden pelaajasopimuksen. Sen ansiosta Fonsell jatkaa IFK Mariehamnin miehistössä ainakin tulevan kauden. Fonsell on seuran kasvatti ja sopimus vastaakin IFK Mariehamnin uutta pyrkimystä lisätä omien pelaajien osuutta liigajoukkueen kokoonpanossa.

Fonsell allekirjoitti ensimmäisen ammattilaissopimuksensa kaudelle 2023 ja pääsi näyttämään taitojaan yhdeksässä liigaottelussa. Hänen liigadebyyttinsä tapahtui kovassa paikassa, kun Fonsell pääsi avauskokoonpanoon IFK Mariehamnin kohdattua KuPS:n vieraissa juhannuksen jälkeisellä kierroksella. Debyytti sujui molempien mallikkaasti: Fonsell pelasi 69 minuuttia ja IFK Mariehamn yllätti KuPS:n 1-0.

Suurimman osan miesten peleistä Fonsell on kuitenkin pelannut IFK Mariehamnin farmissa. Kolmen viimeisen kauden aikana Fonsell on ollut kentällä 30 Kolmosen ottelussa pelaten FC Ålandin paidassa. Pelipaikaltaan hän on puolustava keskikenttäpelaaja, mutta voi pelata myös topparia.

- Tuntuu hyvältä allekirjoittaa jatkosopimus. Viime kausi oli minun ensimmäinen edustusjoukkueessa. Tällä kaudella toivon, että voin antaa itsestäni enemmän kentällä ja joukkueena meidän täytyy pitää huoli, että ensi vuosi on parempi kuin edellinen, Fonsell tunnelmoi IFK Mariehamnin lehdistötiedotteessa.

Väistyvä päävalmentaja ja tuleva seurajohtaja Jimmy Wargh odottaa Fonsellin ottavan seuraavan askeleen urallaan.

- Tulevalle kaudelle seuran tavoitteena on rakentaa ryhmä, jossa omat kasvatit saavat peliaikaa huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin. Micke on yksi niistä pelaajista, joilta odotan paljon, Wargh kommentoi IFK Mariehamnin lehdistötiedotteessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia