PalloTV - Sarjanousijan koulu on kova - Rochi liekeissä Kuopiossa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
17.04.2021

Sarjanousijan koulu on kova – Rochi liekeissä Kuopiossa

Kansalliseen Liigaan nousseen Helsingin Palloseuran edessä avauskierroksella oli melkoinen vuori kiivettävänä, kun se kohtasi vieraissa Kuopion Palloseuran. Naistenkin toimintaan satsauksia tehnyt KuPS osoittautui niin hankalaksi kuin ennakkoon osasi pelätä. KuPS murskasi Helsingin kaimansa lukemin 4-0 (2-0).

KuPS:n pohjoismakedonialaispelaaja Gentjana Rochi johdatteli kotijoukkueen kolmeen pisteeseen. Kuopiolaiset olivat ehtineet luoda jo kolme hyvää maalintekopaikkaa, kun HPS:n puolustus sahattiin seinäsyötöillä auki. Rochi pääsi ampumaan verkkoon ensimmäisen kolmesta vartin pelin jälkeen.

Rochi järjesti tärkeän toisen osuman juuri ennen taukoa HPS:n suosiollisella avustuksella. Maaliin uponnutta laukausta edelsi maalivahdin huono avaus, jonka KuPS-pelaaja onnistuneesti katkaisi ja jatkoi eteen päin. Pallo eteni Rochille, jonka harhautti liian kiireellä höntyilleen HPS:n puolustajan päästämällä pallon selkänsä taakse, kääntymällä ja laukomalla tulostaululle 2-0 lukemat.

Lämpömittari kieppui hellelukemissa HPS:n puolustuksessa myös toisellakin puoliajalla. Maaleja saatiin kuitenkin odottaa ottelun loppupuolelle saakka, jolloin Aino Kröger ampui soolonsa päätteeksi kaukolaukauksen HPS:n verkkoon. Rochi kaunisteli lisäajalla lukemia ja tienasi samalla itselleen liigakauden ensimmäisen hattutempun.

KuPS - HPS 4-0 (2-0)
15. 1-0 Gentjana Rochi
43. 2-0 Gentjana Rochi
78. 3-0 Aino Kröger
90+2 4-0 Gentjana Rochi

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: