PalloTV - Info
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Info

PalloTV on videovetoinen uutis- ja ajankohtaismedia, joka valaisee kotimaista jalkapallokulttuuria; sarjoja, seuroja, pelejä, siirtouutisia, fanien piirissä käytäviä keskusteluja sekä muita lajin ajankohtaisia ja ajattomia aiheita. Sarjataulukot ja tulokset löytyvät myös sivuiltamme.

PalloTV on perustettu rakkaudesta lajiin. PalloTV-perhe koostuu pitkän linjan futisihmisistä, jotka kaikki ovat oman alansa huippuammattilaisia. Tavoitteenamme on helpottaa sarjojen seuraamista ja lisätä niiden mielenkiintoa”,
sanoo PalloTV:n tuottaja Juhani Leskelä.

Seurat yhteistyöhön
Kutsumme kaikki suomalaiset jalkapalloseurat 2-divarista ylöspäin mukaan osallistumaan PalloTV:n toteuttamiseen. Auttakaa meitä kehittämään teille oma futismedia, joka näkyy, kuuluu ja jossa puhutaan futista! Helpoin tapa tukea PalloTV:tä on käyttää palveluamme ja levittää tietoa olemassaolostamme, esimerkiksi seurojen verkkosivuilla ja some-kanavissa.

Lisäksi pyydämme seuroja toimittamaan meille sellaiset seura-, siirto-, ottelu- ja muut uutiset, joiden uskotte kiinnostavan jalkapalloväkeä tai muuten edistävän seuranne imagoa. Uutismateriaalin voi toimittaa joko kirjallisesti tai videolla, mieluiten liikkuvalla kuvalla. Uutiskynnyksemme on matala, mutta pidätämme tarvittaessa itsellämme oikeuden valita julkaistavat jutut ja editoida meille lähetettyä materiaalia. Seuranne jalkapalloaiheiset uutismateriaalit voi lähettää meille osoitteeseen: info@pallotv.fi


TEKNISET SPEKSIT
Valokuvat mahdollisimman isoina tiedostoina, tiedostomuoto jpg tai png (esimerkiksi Dropbox-linkin tai Google Driven kautta, varsinkin jos kuvia on paljon.)

Videomateriaali mp4 tai mov-muodossa, mieluiten FullHD 1920x1080p ja H.264. Toivomme että äänen ja valaisun laatuun on kiinnitetty huomiota. Jos tulee kysyttävää, niin olkaa yhteydessä.

Yhteydenotot:
Juhani Leskelä, tuottaja
info@pallotv.fi
040 587 2659