PalloTV - Ilveksen yllätys kuivui tasapeliksi Espoossa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
18.04.2021

Ilveksen yllätys kuivui tasapeliksi Espoossa

Kansallisen Liigan avauskierroksen isoin pommi paukahti Esport Arenan uumenissa sunnuntaina, kun mestaruudesta haaveileva FC Honka joutui tyytymään 2-2 (0-1) pistejakoon Tampereen Ilveksen kanssa. Vierailijat johtivat peliä Pipsa Saarilahden ja Aino Rasisen maaleilla jo 2-0 ennen kuin kotijoukkueen hallintamylly alkoi jauhaa pala palalta murusiksi Ilveksen tiivistä puolustuslinjaa.

Milla Punsar vastasi FC Hongan kavennusosumasta Ilveksen puolustuskömmähdyksen päätteeksi. Wilma Spets teki tasoituksen 16:n alueen rajalta ammutulla, takakulmaan suuntautuneella laukauksella. Kellossa oli tuolloin peliaikaa jäljellä vajaa kymmenen minuuttia.

– Lopputulos toki harmittaa, kun peli oli ihan voitettavissa. On tottakai hyvän joukkueen merkki ja osoitus kovasta henkisestä kantista, että pystyimme nousemaan kahden maalin takaa tasoihin. Kun pääsemme heti ottelun alusta omalle tasollemme, olemme hyvillä vesillä, FC Hongan maalivahti Sofia Manner kommentoi ottelua kotijoukkueen verkkotoimitukselle.

Vaikka kahden maalin johto kuivui kasaan, Ilveksen avauskokoonpanon pelaajia menettäneelle ja pakollisen nuorennusleikkauksen eteen joutuneelle joukkueelle tasapeli vieraskentällä yhtä mestarisuosikkia vastaan sopii enemmän kuin hyvin. Tulos johtoaseman menettämisestä huolimatta valaa uskoa tamperelaisten tekemiseen.

FC Honka - Ilves 2-2 (0-1)
36. 0-1 Pipsa Saarilahti
59. 0-2 Aino Rasinen
71. 1-2 Milla Punsar
81. 2-2 Wilma Spets

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: