PalloTV - Helmarit kipusi jälleen Fifan rankingissa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.04.2021

Helmarit kipusi jälleen Fifan rankingissa

Helmikuussa paikan kesän 2022 EM-kisoihin varmistanut Helmarit nousi jälleen perjantaina julkaistulla Fifan maailmanlistalla. Suomen naisten A-maajoukkueen sijoitus on nyt 24:s. Nousua on reilussa vuodessa tullut yhteensä kuusi pykälää, sillä vielä maaliskuussa 2020 Helmarit oli 30:s.

– Olen todella iloinen, että olemme nousseet jälleen yhden pykälän Fifan maailmanlistalla. Se ei ole mitenkään selviö, kun 16 maailman 25 parhaimmasta maajoukkueesta tulee Euroopasta, päävalmentaja Anna Signeul huomauttaa.

Listan kärkipaikkaa pitää hallitseva maailmanmestari USA. Saksa on toisena ja vuoden 2017 Euroopan mestari Hollanti kolmantena.

Viime EM-kisojen jälkeen Helmareiden päävalmentajana aloittanut Signeul kiitteli pelaajiaan kovasta työstä.

– Tämä on pelaajien ja taustan kovan työn tulosta. Olemme saavuttaneet tänä vuonna EM-kisapaikan voittamalla lohkomme. Olen niin ylpeä pelaajistamme. Odotamme todella MM-karsintalohkojen arvontaa tämän kuun lopussa ja sekä tietysti EM-lopputurnauksen lohkojen arvontaa syksyllä, Signeul sanoo.

Englannissa kesällä 2022 pelattavan EM-lopputurnauksen lohkot arvotaan lokakuun 28. päivä. Lopputurnaus pelataan 6.-31. heinäkuuta 2022.

Lähde: Palloliiton verkkosivut

Artikkeliin liittyviä aiheita: