PalloTV - Liiga jatkuu kahdella huippuottelulla
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.04.2021

Liiga jatkuu kahdella huippuottelulla

Kansallinen Liiga käynnistyi viikko sitten odotetuin tuloksin. Ilveksen nuori joukkue tarjosi ainoan yllätyksen viemällä pisteen FC Hongalta Espoossa. Jymypaukkukin oli lähellä, mutta kahden maalin johto kuivui lopulta tasapeliksi. HJK, KuPS ja Tikkurilan Palloseura voittivat vastustajansa selvin numeroin. PK-35 Vantaa ja Åland United tasasivat pisteet 2-2 tuloksella.

Kansallisen Liigan toinen kierros pelataan viikonloppuna. Kierroksen varaslähtö tapahtuu jo tänä iltana, kun TiPS emännöi HJK:ta. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Myyrmäessä, sillä TiPS:n kotikentän nurmi on vielä keskenkasvuinen eikä Tikkurilan tekonurmi täytä liigakriteereitä.

Myyrmäen jalkapallostadion tarjoaa puitteet myös kierroksen toiselle huippuottelulle lauantaina, jolloin PK-35 Vantaa haastaa Kuopion Palloseuran. Hattutempulla kauden aloittaneen Gentjana Rochin ruudin kuivuutta pääsee tarkkailemaan klo 15:00 lähtien.

Kolme muutakin ottelua pelataan lauantaina. Oulunkylän tekonurmella testataan, kuinka Helsingin Palloseura on toipunut KuPS:lta saamastaan selkäsaunasta. HPS:n vieraaksi tulee PK-35.

FC Honka matkaa Jyväskylään. Espoolaisilla on paljon näytettävää sen jälkeen, kun se jäi sarja-avauksessa tasapeliin putoajakandidaatiksi veikatun Ilveksen kanssa. JyPK:n sarja-avaus oli niin ikään mollivoittoinen, mutta uusi kyproslaisvahvistus saattaa tuoda uusia ulottuvuuksia nuoren joukkueen pelaamiseen.

Kierroksen viidennessä ottelussa Ilves saa vastaansa Åland Unitedin. Ottelua ruoditaan tarkemmin huomenna, jolloin Ilveksen päävalmentaja Mika Lahtinen ja kapteeni Johanna Salmijärvi ovat Pallo-TV:n haastattelussa.

Ottelut pelataan koronarajoitusten vuoksi edelleen ilman yleisöä.

Kierroksen ottelut
Pe 23.4. TiPS - HJK klo 18:30
La 24.4. HPS - PK-35 klo 12:00
La 24.4. Ilves - Åland United klo 15:00
La 24.4. PK-35 Vantaa - KuPS klo 15:00
La 24.4. JyPK - FC Honka klo 16:00

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: