PalloTV - PK-35 jyräsi HPS:n - Abulle knalli

Ottelukooste
|
24.04.2021

PK-35 jyräsi HPS:n – Abulle knalli

Nousija-HPS:n kova koulutus Kansallisen Liigan tavoille ja tasolle jatkuu. Sarja-avauksessaan neljän maalin tappion KuPS:lle kärsinyt HPS sai tänään pykälää kovemman selkäsaunan, kun se hävisi ensimmäisen kotipelinsä paikallisvastustaja PK-35:lle maalein 1-6 (1-3).

Minuutit tauon molemmin puolin olivat suoranaista murhaa emäntien kannalta. Kaikkeista lujimmin ruoskaa heilutti Anita Abu, joka viimeisteli hattutempun peliajassa mitattuna alle kymmenessä minuutissa. Ilotulitus alkoi puskumaalilla kulmapotkusta, kun ensimmäistä puoliajan varsinaista peliaikaa oli jäljellä vajaa neljä minuuttia.

Jos johtomaali ei aiheuttanut HPS:n ringissä selkärangan katkeamista, niin päät painuivat viimeistään syvälle rintapieliin Abun vietyä PK-35:n kahden maalin karkumatkalle neljännellä lisäminuutilla. Abun hattutemppu sinetöityi heti tauon jälkeen rangaistuspotkusta. Se teki tyhjäksi kaikki ne palopuheet, joita HPS:n valmennusjohto oli pukukopissa tauolla pitänyt.

Amanda Rantanen osallistui maali-iloitteluun kahdella ja Moona Talka yhdellä osumalla. HPS:n laihaksi lohduksi jäi ensimmäisen puoliajan tasoitusmaali, jonka teki Eerika Hämäläinen.

Jos totuttelu liigaympyröihin kestää, on HPS:n kaudesta tulossa pitkä. Kun tasoeroista on keskusteltu ja niillä on spekuloitu, on äärimmäisen huolestuttavaa, että sarjanousija häviää keskikastiin povatulle joukkueelle näin rumasti - vieläpä kotikentällä.

HPS - PK-35 1-6 (1-3)
17. 0-1 Amanda Rantanen
37. 1-1 Eerika Hämäläinen
42. 1-2 Anita Abu
45.+4 1-3 Anita Abu
47. 1-4 Anita Abu (rp)
61. 1-5 Moona Talka
63. 1-6 Amanda Rantanen