PalloTV - Kierrosennakko: KuPS ja HJK kärkiottelussa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
28.04.2021

Kierrosennakko: KuPS ja HJK kärkiottelussa

Kansallisen Liigan kolmas ottelukierros on hajotettu kolmelle päivälle. Pääkaupunkiseudun paikallisottelut kumartavat nöyrästi vappuviikonloppua, ja ne pelataan pois jo torstaina. FC Honka kohtaa PK-35:n Tapiolassa klo 18:30 alkaen ja PK-35 Vantaa emännöi Helsingin Palloseuraa Myyrmäessä klo 19:00 alkavassa ottelussa.

Åland Unitedin ja Jyväskylän Pallokerhon osalta simat ja munkit jäävät kauppaan sekä ilmapallot ja naamarit välivarastoon. Seurat ovat vastakkain vapunpäivänä Åland Unitedin ensimmäisessä kotiottelussa, joka pelataan Maarianhaminassa klo 17:00 alkaen. Juhlimisen kannalta isoa vahinkoa ei liene luvassa, sillä suurimmassa osassa maata vappukarnevaalit jäävät järjestämättä koronarajoitusten vuoksi.

Kierros päättyy sunnuntain kahteen otteluun. Niistä ehdoton huippukamppailu pelataan Kuopion, jossa on ohjelmassa Kansallisen Liigan kärkikamppailu kahden puhtaan pelin joukkueen KuPS:n ja HJK:n välillä. Ottelu alkaa Keskuskentällä klo 14:00.

Molemmat joukkueet voittivat vastustajansa kahdella ensimmäisellä kierroksella. KuPS on paukutellut pohjoismakedonialaisen Gentjana Rochin johdolla jo seitsemän maalia samalla, kun sen oma pömpeli on pysynyt puhtaana. HJK:n kuusi tehtyä maalia ovat levinneet useammalle pelaajalle eikä se ole niin voimakkaasti kiinni yhden pelaajan tehojen varassa.

Kärkiottelun avainkysymys lienee, miten HJK saa Rochin kuriin. Jos saa, löytyykö kuopiolaisten riveistä muita ratkaisijoita. On myös mielenkiintoista nähdä, miten HJK saa rikottua vielä koskemattoman KuPS-puolustuksen.

Liekö sattuman kauppaa vai harkittu teko, mutta KuPS ja HJK ovat vastakkain myös Veikkausliigan ottelussa illalla. Kuopiossa saa nyt puida nyrkkiä koronarajoituksille, sillä näistä aineksista olisi saattanut saada kasaan melkoisen kansanjuhlan. Yleisöä olisi riittänyt molempiin otteluihin.

Kolmas kierros päättyy Tampereella. Ilveksen ja Tikkurilan Palloseuran välinen ottelu alkaa klo 17:00.

Kierroksen ottelut
To 28.4. FC Honka - PK-35 18:30
To 28.4. PK-35 Vantaa - HPS 19:00
La 1.5. Åland United - JyPK 17:00
Su 2.5. KuPS - HJK 14:00
Su 2.5. Ilves - TiPS 17:00

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: