PalloTV - Simonen peliajan perässä Ilvekseen
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.04.2021

Simonen peliajan perässä Ilvekseen

Tampereen Ilves vahvistaa rivejään hyökkääjällä. Anna-Stina Simonen siirtyy Kuopion Palloseurasta Tampereelle elokuun loppuun asti kestävällä lainasopimuksella. Kuopion näkövinkkelistä siirron taustalla on hakea nuorelle ja kehittyvälle pelaajalle peliaikaa, jota putoajakandidaatiksi veikattu Ilves pystyy tarjoamaan.

– Anna-Stina (Simonen) on talven aikana kehittynyt hyvin ja nyt on tärkeää saada hänelle viikosta toiseen pelejä alle. Ilves on tähän hetkeen hänelle hyvä paikka. Tiedän, että heidän päivittäisessä toiminnassaan on paljon laatua, joten Anna-Stina saa pelien lisäksi myös laadukkaita treenejä, kuopiolaisten luotsi Ollipekka Ojala avasi siirron näkökulmia seuran tiedotteessa.

Simonen on toistaiseksi pelannut 16 liigaottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: