PalloTV - Åland Unitedilla kulki kotiavauksessa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
01.05.2021

Åland Unitedilla kulki kotiavauksessa

Åland United järjesti kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti melko kolean vapun vastustajalleen kauden ensimmäisessä Kansallisen Liigan kotiottelussaan. JyPK kaatui Maarianhaminan aurinkoisessa mutta koleassa vapunpäivän illassa tylysti maalein 4-0 (3-0).

ÅU hurjasteli voittoon tarvitut maalit jo ensimmäisellä puoliajalla. Dana Leskinen, Mariana Pereira Jaleca ja Signy Aarna olivat onnistuneet maalinteossa jo taukoon mennessä. Toisella puoliajalla syntyi vain yksi osuma, josta vastasi Cassandra Korhonen.

Lopputulos on kauniimpi versio totuudesta. Åland Unitedilla oli erinomaisia maalintekopaikkoja ainakin toiseen neljään maaliin, mutta Fanny Söderström oli JyPK:n maalipuiden välissä mainiolla pelipäällä.

Åland United nousi Kansallisen Liigan johtopaikalle. JyPK jumiutui yhä tukevammin nollakerhoon HPS:n seuraksi.

Åland United - JyPK 4-0 (3-0)
22. 1-0 Dana Leskinen
36. 2-0 Mariana Pereira Jaleca
41. 3-0 Signy Aarna
79. 4-0 Cassandra Korhonen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: