PalloTV - Salama-alku tainnutti Ilveksen
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
02.05.2021

Salama-alku tainnutti Ilveksen

TiPS löi vappuviikonlopun viimeisessä Kansallisen Liigan ottelussa Ilveksen levein numeroin 4-0 (2-0).

Tampereella vieraana ollut TiPS sai otteluun lentävän lähdön. Se ratkaisi voiton jo ensimmäisen reilun kymmenminuuttisen aikana, jolloin TiPS toimitti pallon kahdesti verkkoon. Asialla olivat Elli-Noora Kainulainen ja Jenna Topra.

Kainulaisen maali syntyi onnellisten tähtien alla. Vaikeasta asennosta taiteiltu tussu kuti lipui kolmella pompulla Ilves-maalin alakulmaan. Ilveksen maalia vartioinut Roosa Karppinen oli mukana mutta auttamattomasti myöhässä, kun kolmen puolustajan keskeltä itsensä mentävän aukon löytänyt pallo yllätti hänet. Naulat kotijoukkueen arkkuun lyötiin jo 11. minuutilla, kun Topra käytti hyväkseen Ilveksen sumppuun ajautuneita puolustajia ja laukoi maskin takaa 0-2.

Ilves paransi pikkuhiljaa menoaan, mutta TiPS:aa vastaan se ei riittänyt eikä Ilves saanut kuparistaan rikottua. Karppisen maalilla sen sijaan riitti tohinaa ja Ilves-vahti oli täystyöllistetty pelin ajan. TiPS onnistui lopulta leveällä rintamalla, kun kaikki sen maalit merkittiin eri pelaajien nimiin. Neea Hassinen ja Joanna Tynnilä kaunistelivat numeroita vielä ottelun loppuminuuteilla.

Voitto tarkoitti TiPS:lle aseman tukevoitumista kärjen välittömässä vanavedessä. Ilves jatkaa liigan hännillä JyPK:n ja HPS:n kanssa.

Ilves - TiPS 0-4 (0-2)
2. 0-1 Elli-Noora Kainulainen
11. 0-2 Jenna Topra
82. 0-3 Neea Hassinen
90+4 0-4 Joanna Tynnilä

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: