PalloTV - FC Hongan epäonni jatkuu
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Ykkönen

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
07.05.2021

FC Hongan epäonni jatkuu

Alkukauden selkeimmän alisuorittajan ja epäonnisimman joukkueen FC Hongan alakulo jatkui Helsingin Palloseuran vieraana. HPS otti kauden ja koko liigahistoriansa ensimmäisen voittonsa maalein 1-0 (0-0).

Vanha jalkapalloklisee sanoo, ettei työvoittoja jaeta, vain maalit ratkaisevat. Tämä piti hyvin paikkansa Oulunkylän tekonurmella. FC Honka ottelua vei ja loi maalipaikat. Jos paikoistaan ei maaleja tee, ei voittoakaan ole ansainnut.

FC Hongan hyökkääjien päällä istuu melkoisen suuri apina. Töölössä paukuteltiin tolppia, täällä rytisivät ylärimat peräti kolmesti. Jasmin Leppioja oli epäonnisin kokeiltuaan poikkipuun kestävyyttä kahdesti jo ensimmäisen puoliajan aikana. Leppiojalla oli myös pari muuta hyvää maalintekopaikkaa laihoin tuloksin.

Epäonnea riitti espoolaisten puolustuksessakin. Se antoi ottelun voittomaalin puolittaisena lahjana HPS:lle, kun puolustaja purki pallon vaarattoman näköisessä tilanteessa kulmapotkuksi. Sen päätteeksi Aino-Maija Lehtinen survoi pallon ruuhkasta vieraiden maaliin.

Kansallisessa Liigassa on tullut vasta kaksi yllätystulosta, joissa molemmissa toisena osapuolena on ollut FC Honka. Espoolaisten kausi on alkanut vaikeasti, ja vaikka voittojakin on tullut, peli on ollut vaikeaa. Hyökkäyspäässä ketsuppipullon korkki on liimautunut yhä tiukemmin kiinni.

Umpisurkeasti kauden aloittaneelle HPS:lle voitto valoi uskoa omaan tekemiseen. Asteen tai parin tukevampi itseluottamus tuleekin tarpeeseen, kun HPS kohtaa helatorstaina Åland Unitedin.

HPS - FC Honka 1-0 (1-0)

18. 1-0 Aino-Marja Lehtinen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: