PalloTV - Åland United kärsi tappion Vantaalla
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste ja raportti
|
08.05.2021

Åland United kärsi tappion Vantaalla

Tikkurilan Palloseura ja Åland United kohtasivat Kansallisen Liigan neljännen kierroksen kärkiottelussa Myyrmäen jalkapallostadionilla Vantaalla. Kauden yksi kovimmista mestarisuosikeista kärsi ensimmäisen tappionsa maalein 1-2 (1-1).

Ottelun avauspuolikas tarjosi kaksi harvinaislaatuisempaa maalia. Monica Hagström vei Åland Unitedin johtoon vapaapotkun jälkitilanteesta. Hänen keskitys leijaili väärään osoitteeseen. Hagströmin ja hänen joukkueensa iloksi väärä osoite oli kuitenkin oikeampi kuin alkuperäinen osoite. Takatolpalle suunnanneen hyökkääjän sijasta pallo meni suoraan takayläkulmaan.

TiPS ei jäänyt surkuttelemaan kauaksi aikaa. Roosa Ariyo näki Åland Unitedin maalivahdin seikkailevan liian ylhäällä ja kokeili aloituspotkussa onneaan. Sinne upposi ja peli oli tasan vain puoli minuuttia edellisestä osumasta.

Johanna Tynnilän pusku varmisti täyden pistepotin TiPS:lle, kun toista puoliaikaa oli pelattu muutama minuutti. Tynnilä pääsi tuikkaamaan pallon verkkoon lähietäisyydeltä. Ariyo ja Jenna Topra tekivät maaliin esityön.

TiPS nousi voitollaan sarjakakkoseksi. Se kohtaa keskiviikkona paikallisottelussa PK-35 Vantaan. Åland United on sarjassa nyt kolmantena tasaisen keskiryhmän vetäjänä.

TiPS - Åland United 2-1 (1-1)
29. 0-1 Monica Hagström
30. 1-1 Roosa Ariyo
51. 2-1 Johanna Tynnilä

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: