PalloTV - Rochi upotti JyPK:n
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
08.05.2021

Rochi upotti JyPK:n

Kuka tämän naisen voi pysäyttää? Se kysymys askarruttaa yhä selvemmin yhdeksän Kansallisen Liigan joukkueen päävalmentajan takaraivossa. Sarjaa johtava Kuopion Palloseura voitti nollakerhossa olevan Jyväskylän Pallokerhon kevätkuntoisella Harjun stadionilla 2-0 (2-0). Maalit teki - kukapa muu kuin - Gentjana Rochi.

KuPS:n pohjoismakedonialainen hyökkääjä osui kerran pelitilanteesta sekä toisen kerran vapaapotkusta pelattaessa ensimmäisen puoliajan lisäminuutteja. Rochi on onnistunut maalinteossa kaikissa neljässä kauden liigaottelussa. Yhteissaldo on nyt kahdeksan maalia. Jos pelaaja pysyy terveenä ja maalivainu on jatkossakin tätä luokkaa, liigan parhaan maalintekijän pysti voidaan viedä pian kaiverrutettavaksi.

Ottelu oli kenttätapahtumien osalta niin yksipuolista näytöstä kuin sarjatilanne antoi odottaa. Pelättyjä murskalukemia ei kuitenkaan tullut, koska tällä kertaa kupsilaisilla ei ollut paras päivä. Heikompikin esitys riitti voittoon JyPK:n tasoista joukkuetta vastaan. Edes Rochi ei osunut ihan joka paikasta, joka hänelle pedattiin. Lopuista piti huolen kotijoukkueen maalivahti Fanny Söderström, joka pelasi jälleen loistavan ottelun.

KuPS:n jäätävä saldo Kansallisen Liigan kärkipaikalla on neljä voittoa maalierolla 12-0. JyPK:n pistetili odottaa edelleen ensimmäisiä talletuksia. Keskisuomalaisten maaliero on murheellinen 1-11.

JyPK - KuPS 0-2 (0-2)

14. 0-1 Gentjana Rochi

45+3 0-2 Gentjana Rochi

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: