Ottelukooste
|
09.05.2021

EIF aloitti vakuuttavalla kotivoitolla

EIF näytti epäilijöille, että sen nousupuheilla ja -haaveilla on myös katetta. Pietarsaaren Jaro, joka ei mikään turha vastustaja Ykkösen tasolle ole, kävi häviämässä Raaseporissa selvin numeroin 1-3 (1-1). Kuinka pitkälle kate sitten riittäkään, selviää joskus myöhemmin.

Guillermo Sotelo vei Jarkko Heimosen käsivirheen seurauksena tuomitusta rangaistuspotkusta Jaron johtoon. Vain muutamaa minuuttia myöhemmin vierasjoukkue - tarkemmin sanottuna maalivahti Thomas Olsen - päätti tallettaa EIF:n nousutilille lisää likviditeettiä. Olsen hörppäsi Oliver Petterssonin löysän vedon selkänsä taakse. Hän oli aavistamassa toiseen suuntaan ja pallo lipui jalkaterän kautta maaliin.

Toinen puoliaika alkoi Akseli Ollilan salamamaalilla. Jakso ehti vanheta ainoastaan 18 sekuntia. Viimeistä osumaa jouduttiin odottamaan lisäajalle, jolloin Olli Jakonen vapautti eiffiläiset piinasta ja sinetöi läpiajosta 3-1 voiton. Olsen yritti tulla pitkälle vastaan, mutta hävisi tämän kaksinkamppailun.

EIF - FF Jaro 3-1 (1-1)

13. 0-1 Guillermo Sotelo (rp)

16. 1-1 Oliver Pettersson

46. 2-1 Akseli Ollila

90+2 3-1 Olli Jakonen