PalloTV - KPV rutiinilla voittoon
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
09.05.2021

KPV rutiinilla voittoon

Klubi 04:n nuorista pojista ei ollut kokeneemman ja rutinoituneemman KPV:n kaatajaksi Ykkösen sarja-avauksessa. KPV kaatoi isäntänsä Töölön jalkapallostadionilla maalein 2-0 (1-0).

Ottelu lähti tunnustellen liikkeelle. Klubin pojat pitivät palloa hallussaan ja kotijoukkue saikin aikaiseksi pari laukausta. Niin vaarallisia ne eivät kuitenkaan olleet, etteikö KPV-vahti Hemmo Riihimäki niitä olisi poiminut näppeihinsä.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi rangaistuspotkusta. Klubin Johannes Kytilä taklasi rumasti KPV:n karussa olleen Justus Lehdon nurin, minkä seurauksena pallo vihellettiin armotta pilkulle. Charalampos Chantzopoulosin kova laukaus osui keskelle maalia.

Eetu Rissanen sinetöi KPV:n voiton toisen puoliajan alkupuolella. Erikoinen oli tämä maali. Tommi Saarisen paristakymmenestä metristä ampuma laukaus osui Rissasta selkään, jolloin pallo muutti aavistuksen verran suuntaa ja helähti verkon perälle.

Ottelun edetessä Klubi joutui nostamaan ryhmitystään, mikä avasi KPV:lle lisää maalipaikkoja. Lisää täysosumia ei kuitenkaan nähty. Kalle Wallius pääsi kotijoukkueesta lähimmäksi osuttuaan vapaapotkusta ylärimaan.

Klubi-04 - KPV 0-2 (0-1)

34. 0-1 Charalampos Chantzopoulos (rp)

53. 0-2 Eetu Rissanen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: