PalloTV - Avoimien ovien päivät Vantaalla
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
12.05.2021

Avoimien ovien päivät Vantaalla

Vantaan paikallisottelussa ovet olivat avoinna - ei yleisölle vaan kummankin joukkueen hyökkääjille. Derbyssä mässäiltiin kahdeksan täysosuman edestä. Se on syy, minkä vuoksi maalivahdit ja puolustajat molemmissa leireissä unohtavat mielellään tämän päivän. Tikkurilan Palloseura voitti PK-35 Vantaan 5-3 (2-2).

Roosa Ariyo ja Elli-Noora Kainulainen osuivat TiPS:lle kahdesti. Annika Haanpää viimeisteli yhden maalin. PK-35 Vantaan osumista vastasivat Wilma Forsblom, Roosa Bröijer ja Anna Olmala.

Ariyon maalit olivat tärkeitä niin hänelle itselleen kuin joukkueelleenkin. Ensimmäinen niistä avasi TiPS:n maalitilin. Toinen vei tikkurilalaiset uudelleen johtoon heti toisen puoliajan alussa, kun TiPS oli aikaisemmin päästänyt turvallisen tuntuisen kahden maalin johtoaseman kuivumaan tasatilanteeksi. Ariyo tarvitsi näitä maaleja myös henkilökohtaisesti, sillä hänestä tuli nyt KuPS:n Gentjana Rochin ykköshaastaja kilpaillessa maalipörssin voittajan tittelistä.

Voitto nosti Tikkurilan Palloseuran kakkoseksi Kansallisen Liigan sarjataulukossa. TiPS kohtaa tulevana sunnuntaina kärkiottelussa KuPS:n. Edellisessä kärkiottelussa kuopiolaiset murskasivat HJK:n 3-0. On mielenkiintoista nähdä, millaisen vastuksen TiPS tarjoaa tappiottomalle KuPS-ryhmälle.

PK-35 Vantaa sen sijaan ankkuroitui entistä tukevammin loppusarjoja erottavan viivan tuntumaan. Hätää sillä ei vielä ole, sillä keskiryhmä on vielä tasainen.

PK-35 Vantaa - TiPS 3-5 (2-2)
17. 0-1 Roosa Ariyo
20. 0-2 Elli-Noora Kainulainen
23. 1-2 Wilma Forsblom
35. 2-2 Roosa Bröijer
47. 2-3 Roosa Ariyo
53. 2-4 Annika Haanpää
59. 3-4 Anna Olmala
75. 3-5 Elli-Noora Kainulainen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: