PalloTV - KuPS porskuttaa ja porskuttaa

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
12.05.2021

KuPS porskuttaa ja porskuttaa

KuPS:n tilille napsahti jo viides peräkkäinen voitto Kansallisessa Liigassa. Se tuli vieraskentällä FC Hongan kustannuksella maalein 3-1 (2-1).

Muitakin uutisia Espoosta on kerrottavana. Hirmuisessa vireessä alkukaudella ollut pohjoismakedonialaishyökkääjä Gentjana Rochi jatkoi maalitehtailuaan tässäkin ottelussa. Viime tinkaan se venyi: Rochin maali syntyi varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Ennen osumistaan Rochi kunnostautui erilaisessa roolissa syöttäjänä luomalla maalipaikat kumpaankin joukkueensa aikasempaan maaliin. Mitä maalien viimeistelyyn tulee, yksi kysymys sai vastauksensa. KuPS:lla riittää tulivoimaa ilman Rochiakin. Aino Kröger ja Nanne Ruuskanen kantoivat maalintekovastuuta tässä ottelussa.

Uusi uutinen on myös KuPS:n oman pään nollan rikkoutuminen. KuPS ehti pelata 383 minuuttia ja lisäajat päälle ilman takaiskumaalia ennen kuin FC Hongan Heini Toivonen onnistui. Hän nousi kulmapotkussa päineen korkeimmalle ja puski pallon KuPS-vahti Emma Immosen selän taakse. Toisenkin maalin kotijoukkue teki, mutta sitä edelsi rike eikä maalia hyväksytty.

KuPS jatkaa Kansallisen Liigan piikkipaikalla. Kolmen pelin härkäviikko päättyy sen osalta mielenkiintoiseen kärkikamppailuun sunnuntaina, jolloin kakkoseksi noussut Tikkurilan Palloseura ottaa vuorollaan haastajan viitan harteilleen. Jospa tähän otteluun pääsisi jo yleisöä?

FC Honka saa ylimääräisen vapaapäivän. Se kohtaa HJK:n vasta maanantaina.

FC Honka - KuPS 1-3 (1-2)
21. 0-1 Aino Kröger
23. 1-1 Heini Toivonen
39. 1-2 Nanne Ruuskanen
90. 1-3 Gentjana Rochi

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: