PalloTV - PK-35 romahti mustaan minuuttiin

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
12.05.2021

PK-35 romahti mustaan minuuttiin

HJK palasi voittojen tielle kaatamalla paikallisottelussa PK-35:n maalein 3-1 (1-1). HJK:n edellinen voitto oli toiselta kierrokselta, jolloin se löi Tikkurilan Palloseuran.

Kauden toinen Helsingin sisäinen vääntö ratkesi yhteen PK-35:n kannalta tummanpuhuvaan hetkeen. Töölön jalkapallostadionin digitaali näytti vajaata seitsemääkymmentä minuuttia, kun Katariina Kosola ja Ria Karjalainen osuivat vuoronperään puolentoista minuutin sisällä.

Olivia Kåhresta tuli PK-35:n sankari ja antisankari. Hän vastasi joukkueensa tasoituksesta, kun keskitykseksi tarkoitettu pallo leijailikin HJK:n maaliin. Kåhren päivä musteni HJK:n toisen johtomaalin jälkeen. Emilia Kupsasen prässätessä Kåhre pudotti pallon maalivahdille, muttei nähnyt topparien välissä väijynyttä Karjalaista. Kun pudotuksesta puuttui vielä voimaa, karkasi Karjalainen läpiajoon ja maalintekoon.

Karjalainen vastasi ottelun komeimmasta maalista. HJK meni ensimmäisen kerran johtoon Karjalaisen komealla 20 metrin kanuunalla, joka painui vastustamattomasti PK-35:n maalin oikeaan yläkulmaan.

HJK - PK-35 3-1 (1-1)
21. 1-0 Ria Karjalainen
29. 1-1 Olivia Kåhre
66. 2-1 Katariina Kosola
67. 3-1 Ria Karjalainen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: