PalloTV - Rantanen tykitti voiton PK-35:lle
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
12.05.2021

Rantanen tykitti voiton PK-35:lle

PK-35 aloitti kauden voittamalla porilaisen Musan Salaman 1-0 (0-0).

Pelin ainoan maalin teki isäntien Daniel Rantanen, joka tykitti komean vapaapotkun MuSa:n verkkoon ensimmäisen puoliajan ensimmäisellä lisäminuutilla.

Ottelu sai uuden käänteen heti toisen puoliajan alkupuolella. PK-35:n bongaus piirisarjoista, ruandalaislähtöinen Charles Katashira ajoi rumasti porilaisten Joonas Rantalan yli. Tuloksena oli toinen varoitus ja ulosajo. MuSa ei pystynyt saamaansa ylivoimaa käyttämään hyödykseen. Se oli suorastaan tuskastuttavan tehoton.

Pallo kävi kerran PK-35:n maalissa, mutta lisäajan tilanne tuomittiin paitsioksi. Hetkeä myöhemmin toinen läheltä piti tilanne vihellettiin rikkeeksi. Sen verran rikkonaiseksi ottelun loppu kävi, että lisäaikaa pelattiin peräti yli yhdeksän minuuttia.

PK-35 - MuSa 1-0 (1-0)
45+1 1-0 Daniel Rantanen

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: