PalloTV - Raportti: TPS haki pisteen Kokkolasta
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
13.05.2021

Raportti: TPS haki pisteen Kokkolasta

KPV ja TPS päätyivät 1-1 tasapeliin kokkolalaisten kauden ensimmäisessä kotiottelussa. Molemmat joukkueet lienevät kohtuullisen tyytyväisiä lopputulokseen. Päävastustajille ei voi hävitä, mikäli haluaa syksyllä olla mukana tappelemassa noususta Veikkausliigaan.

Keski-Pohjanmaan alueella on siirrytty koronaviruksen epidemiavaiheessa kiihtymisvaiheeseen, joten ottelu pelattiin ilman yleisöä.

Avauskierroksella KPV kävi hakemassa isolta kirkolta 0-2 vierasvoiton Klubi 04:stä. Tiivis puolustuspelaaminen ja vastahyökkäykset purivat stadissa. Siksi oli syytä odottaa, että KPV jatkaa kauden ensimmäisessä kotiottelussaan siitä, mihin Helsingissä jäi. Päävalmentaja Niko Kalliokoski halusi kuitenkin lähteä hallitsemaan palloa.

TPS matkusti Kokkolaan avauskierrokselta saatu piste mukanaan. Kauden ensimmäisessä ottelussa TPS käytännöllisesti katsoen hävisi kaksi pistettä, kun löysä VPS kävi Turussa hakemassa pisteen viime hetken maalilla.                                      

Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin rauhallisesti päästä päähän. Ennakkoon oli lupa odottaa, että ottelusta tulee vauhdikas päästä-päähän-tyylinen tapahtuma, mutta KPV:n pyrkimys kontrolloida palloa rauhoitti liialliset ryntäilyt.

Ensimmäisellä puoliajalla KPV:n maalipaikat olivat vähissä. TPS sen sijaan onnistui luomaan hyökkääjä Muzaci Albijonille peräti kolme maalipaikkaa, joista olisi pitänyt saada ainakin yksi sisään.

KPV siirtyi heti toisen puoliajan alun kulmapotkusta 1-0 johtoon. Ruuhkasta syntynyt maali merkittiin Justus Lehdon nimiin. Reilut kymmenen minuuttia myöhemmin KPV-puolustus kaatoi Jesper Karlssonin rangaistusalueella ja Musachi Albijon tasoitti pelin pilkulta.

Tasatulo Kokkolasta varmaan tyydytti TPS-valmennusta, vaikka enemmänkin olisi ollut jaossa. KPV-leirin on myös syytä ottaa piste nöyrästi vastaan, sillä TPS:llä oli paikat ainakin yhteen lisämaaliin. Kärkijoukkueiden keskinäisten otteluiden merkitystä ei voi ylikorostaa. Molemmat joukkueet kohtaavat pahimpia kilpakumppaneitaan heti sarjan alussa. KPV matkustaa seuraavaksi VPS:n vieraaksi. TPS puolestaan ottaa mittaa FF Jarosta.

Maalintekijät:

48ʹ 1-0 Justus Lehto
58ʹ 1-1 Albijon Muzaci

PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: