PalloTV - RoPS komeilla maaleilla kärkeen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
16.05.2021

RoPS komeilla maaleilla kärkeen

RoPS:n nuori joukkue jatkaa ennakkoluulottomalla linjalla. Se voitti napapiirillä vierailleen helsinkiläisen PK-35:n maalein 2-0 (1-0). Voittonsa myötä RoPS nousi Ykkösen piikkipaikalle. Sen lähimmät uhkaajat ovat JIPPO:n tänään voittanut EIF sekä toisaalta KPV, MP ja VPS, joilla on rästipelin voitolla mahdollisuus nousta RoPS:n kanssa tasoihin.

Ottelu alkoi helsinkiläisnäkövinkkelistä ikävästi loukkaantumisella, kun jo viidennellä minuutilla maalivahti Toni Korkiakoski loukkasi nivusiaan ja kinkkasi vaihtoon. Atte Paunio otti torjuntavastuun.

Vasta 18-vuotias Vertti Hänninen paukautti RoPS:n komeasti johtoon. PK-35:n puolustajan huolimaton purku meni suoraan Didis Lutumba-Pitahille, joka siirsi Hänniselle. Noin 25 metristä ammuttu veto oli kuin suoraan euromaalikoosteesta. Srdan Vujaklija varmisti toisen jakson maalillaan pisteiden pysymisen Rovaniemellä.

RoPS matkaa seuraavaksi Poriin ensi lauantaina. PK-35 isännöin EIF:iä päivää aikaisemmin.

RoPS - PK-35 2-0 (1-0)
30. 1-0 Vertti Hänninen
67. 2-0 Srdan Vujaklija
yleisöä: 400

Artikkeliin liittyviä aiheita: