PalloTV - HJK Klubi 04 avasi pistetilinsä MP:n kustannuksella
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste ja raportti
|
18.05.2021

HJK Klubi 04 avasi pistetilinsä MP:n kustannuksella

Tiistai-illan ainoa Ykkösen ottelu sai Klubi 04:n osalta lentävän lähdön, kun Sebastian Dahlström teki kaksi maalia ensimmäisen kymmenen minuutin aikana. Dahlström oli tullut HJK-edustuksesta hakemaan pelintuntumaa reserveistä.

2-0 maalien myötä kotijoukkue otti pallonhallinnan ja hetken näytti jo siltä, että ottelu ratkeaa ennen kuin se oli kunnolla alkanutkaan. MP kuitenkin toipui shokkialusta ja sai puoliajan loppua kohti myös oman pallollisen pelinsä rullaamaan. Peliä oli pelattu reilut 30. minuuttia kun MP keskitti kaukaa ja HJK-puolustus repi MP-hyökkääjän nurin rangaistusalueella. Toppari Oliver Kangaslahti kavensi pelin pilkulta, 2-1. Ensimmäinen puoliaika oli nopeiden maalien myötä Klubi 04:n hallinnassa, mutta MP ehti osoittaa, että se kykenee luomaan vaaraa, etenkin erikoistilanteista.

MP tuli toiselle puoliajalle päättäväisesti ja pirteällä jalalla. Mikkeliläiset onnistuivat painamaan pelin klubilaisten kenttäpuoliskolle, mutta maalitilanteet olivat vähissä. Pelin 65. minuutilla klubin toppari Markus Halsti heitti omalta kenttäpuoliskoltaan pitkän pallon MP:n linjan taakse ja Samuel Anini Junior pääsi yksi vastaan yksi-tilanteessa ohi omasta miehestään, kavensi sisälle ja sijoitti pallon tyylikkäästi ylös maalin takanurkkaan, 3-1. Myös Markus Halsti oli tullut HJK:n edustuksesta hakemaan peliaikaa reserveistä.

Klubi 04:n 3-1 maalin myötä MP:n eväät oli syöty. Tunnollisesti puolustaneen, työteliään joukkueen jalka hiipui ja pallonhallinta siirtyi jälleen stadilaisille. MP kuitenkin näytti tiistaina, että sen pelistä löytyy myös pallollinen vaihe, vaikka maalitilanteiksi luokiteltavat paikat taisivatkin tulla lähinnä erikoitilanteista.

Klubi 04:llä ei ollut varsinaista hätää koko ottelun aikana, vaikka naapuri pitikin toisella puoliajalla enemmän palloa. Helsinkiläiset olivat tehokkaita ja kykenivät hallitsemaan peliä pallon kanssa ja ilman. MP ei onnistunut jalostamaan pallonhallintahetkiään maalipaikoiksi ja maaleiksi. Heti pelin alkuun päästetyt kaksi helppoa maalia olivat tiistai-iltana liikaa MP:lle.

Maalintekijät:

7ʹ 1-0 Sebastian Dahlström
11ʹ 2-0 Sebastian Dahlström
35ʹ 2-1 Oliver Kangaslahti
65ʹ 3-1 Samuel Anini Jr

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: