PalloTV - Klubi 04-MP, mikkeliläiset ennakoivat ottelua
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
18.05.2021

Klubi 04-MP, mikkeliläiset ennakoivat ottelua

Ykkösen tiistain ainoassa ottelussa HJK Klubi 04 isännöi MP:tä Bolt Areenalla. Joko Klubin nuoret leijonat saavat pistetilinsä avattua? Kykeneekö MP jatkamaan siitä, mihin jäi voitollisessa EIF-ottelussaan?

Stadilaisten kausi on lähtenyt liikkeelle yskähdellen. Joukkueella on alla kaksi tappiota, jota pehmentää se, että vastassa ovat olleet kaksi sarjan kärkeen povattua joukkuetta. KPV haki kauden avausottelussa 0-2 voiton helsinkiläisistä. Kauden ensimmäisessä vierasottelussa tuli sitten jo lunta tupaan, kun FF Jaro kuritti 04-miehistöä 4-1.

Joko Klubi 04:n pallollinen peli jalostuu maalipaikoiksi? Pitääkö oma pää? Kuusi päästettyä maalia kahteen otteluun ei varmasti miellytä päävalmentaja Mika Väyrystä.

MP on puolestaan aloittanut kautensa valoisemmissa merkeissä. Ensin joukkue haki kurinalaisella esityksellä arvokkaan vieraspisteen RoPS:n vieraana, 1-1. Kauden ensimmäisessä kotiottelussaan mikkeliläiset saivat vastaansa EIF:n, joka kaatui lukemin 2-1.   

Jatkuuko MP:n hyvin alkanut lento? Neljä pistettä RoPS:ia ja EIF:iä vastaan on hyvä suoritus. Alkukauden tuloksista päätellen päävalmentaja Juha Pasoja on onnistunut luomaan joukkueelleen sopivan pelitavan. Pystyykö MP pitämään kiinni kurinalaisuudestaan pallollisesti kyvykästä Klubi 04 vastaan?

PalloTV

Video: MP

Artikkeliin liittyviä aiheita: