PalloTV - PK-35 ja EIF vastakkain illan ainoassa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
21.05.2021

PK-35 ja EIF vastakkain illan ainoassa

Jalkapalloilevan kansan huomio kohdistuu tänä iltana yksistään Helsingin Pihlajamäkeen, jossa pelataan päivän ainoa ottelu. PK-35 saa vastaansa raaseporilaisen Ekenäs IF:n. Ottelu alkaa klo 18:30. Yleisö ei pääse vieläkään katsomoihin, koska pääkaupunkiseudun koronarajoitukset alkavat löystyä näillä näkymin vasta kesäkuun alussa.

EIF on aloittanut kauden pienessä aallokossa. Joukkue on toistaiseksi ollut vahva kotonaan. Ykkösessä aina kova FF Jaro ja sarjaan noussut JIPPO joutuivat poistumaan tyhjin käsin Tammisaaren Keskuskentältä. Sen sijaan ainoassa vierasottelussaan EIF hävisi MP:lle, joka ei kuulu sarjan kovimpien suosikkien joukkoon. Pientä turbulenssia EIF:n otteissa on siis ollut.

PK-35 on pelannut vasta kahdesti. Paikallisottelu naapuriseura Gnistania vastaan odottaa vielä pelaamistaan. PK-35 voitti sarja-avauksessa Musan Salaman 1-0, mutta hävisi ensimmäisen vierasottelunsa Rovaniemellä maalein 0-2. Nousijoiden joukkoon kuuluva PK-35 on kohtuullisen hyvin oppinut talon tavoille ensimmäisillä kierroksilla.

PK-35 joutunee otteluun ilman ykkösmaalivahtiaan Toni Korkiakoskea, joka loukkasi itsensä Rovaniemellä jo ottelun alkuhetkillä. Avausottelussa kentältäpoiston arvoisesti törmäillyt Charles Katashira palaa pelikiellosta kokoonpanoon. EIF:llä ei ole suurempia pelaajahuolia.

Ottelua voi seurata Ruutu+:sta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: