PalloTV - Rochi yhä iskussa - petasi voiton KuPS:lle
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Ykkönen

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste ja raportti
|
22.05.2021

Rochi yhä iskussa – petasi voiton KuPS:lle

Voittamaton ei ole kuolematon. PK-35 osoitti sen todeksi, vaikka lauantai-iltapäivän Kansallisen Liigan ottelun lopputuloksena olikin 1-2 (0-1) tappio sarjaa tahrattomalla saldolla johtavalle KuPS:lle. Pitkällä tähtäimellä PK-35:ttä budjetoimattomien pisteiden menetys ei haittaa, vaikka tappio ja erityisesti tasapelin valuminen käsistä viimeisellä minuutilla kismittääkin.

Pöytäkirja näyttää yhdenlaista totuutta ottelusta ja Puistolan nurmen tapahtumat toisenlaista. KuPS oli hallitsi ottelua selkeästi ja loi enimmät maalipaikat, mutta tänään hyökkääjien ruuti ei ollut aivan kuivimmillaan. Tanja Kotoaro oli mainiossa torjuntavireessä PK-35:n maalilla. Pallo kävi kertaalleen myös ylärimassa.

Kun ratkaisijaa etsitään, se löytyi KuPS:n tapauksessa tutusta osoitteesta. Kukapa muu muka kuin seuran pohjoismakedonialainen hyökkääjä Gentjana Rochi teki kuopiolaisten molemmat maalit. PK-35:lle sattui kaksi kertaa unohdus, jotka Rochi käytti armotta hyväkseen. Rochin tekemien maalien kokonaissaldo nousi nyt 12:een. Hän on toistaiseksi heiluttanut verkkoa kaikissa KuPS:n pelaamissa tämän kauden liigaotteluissa.

Moona Talka teki PK-35:n tasoitusosuman yhdestä niistä harvoista todellisista maalipaikoista, joita kotijoukkueella oli.

PK-35 - KuPS 1-2 (0-1)
11. 0-1 Gentjana Rochi
66. 1-1 Moona Talka
90. 1-2 Gentjana Rochi

Artikkeliin liittyviä aiheita: