PalloTV - Ilves jäi pisteittä Vantaalla

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste ja raportti
|
24.05.2021

Ilves jäi pisteittä Vantaalla

Toukokuun viimeinen täysi viikko käynnistyi Kansallisen Liigan ottelun merkeissä Vantaalla. Sarjassa palattiin samalla päiväjärjestykseen, kun koronakaranteenissa ollut Tampereen Ilves palasi vihdoin takaisin tositoimiin. Pitkä tauko ei ollut vienyt pelituntumaa - päin vastoin. Ilves laittoi vastustajansa tiukoille, mutta palkkaa uurastuksestaan se ei saanut. PK-35 Vantaa piti pisteet kotonaan maalein 3-2 (1-1).

Roosa Bröijer ja Oona Sevenius tekivät emäntien kaksi ensimmäistä maalia. Karoliina Autio teki ottelun voittomaalin vapaapotkun jälkitilanteesta oltuaan kentällä vain hetken. Silja Tuominen teki Ilveksen maalit. Vierasjoukkue oli tehokas, sillä maalien lisäksi sillä ei ollut kovin montaa tekopaikkaa.

Kun kevätkierros lähestyy vääjäämättömästi loppuaan, voitto takasi PK-35 Vantaalle tukevan jalansijan ylempään keskikastiin ja ylemmän loppusarjan paikkaan. Se nousi neljänneksi tasapisteisiin viidentenä huonomman maalieron vuoksi olevan HJK:n kanssa. Matka kauhuviivan alapuolelle venähti jo viiteen pisteeseen. Ilves jämähti JyPK:n kanssa sarjan häntäkaksikoksi, mutta jäljellä olevat rästipelit ovat kutkuttavia niin HPS:ää kuin jyväskyläläisiä vastaan.

PK-35 Vantaan kiivas tahti jatkuu jo perjantaina, jolloin se saa vastaansa FC Hongan. Ilves pelaa lauantaina HJK:ta vastaan.

PK-35 Vantaa - Ilves 3-2 (1-1)
22. 0-1 Silja Tuominen
25. 1-1 Roosa Bröijer
48. 2-1 Oona Sevenius
51. 2-2 Silja Tuominen
73. 3-2 Karoliina Autio

Artikkeliin liittyviä aiheita: