PalloTV - MuSa tasapeliin sateessa ja tuulessa

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste ja raportti
|
26.05.2021

MuSa tasapeliin sateessa ja tuulessa

MuSan Salama ja helsinkiläinen Klubi 04 jakoivat Miesten Ykkösen sarjapisteet tuloksella 1-1 (0-1). Porin olosuhteet olivat vaikeat. Vettä vihmoi välillä melko reippaastikin ja etelärannikkoa riepotellut kova tuuli puhalsi omat jälkihenkäyksensä viimastaan tunnetulle stadionille. Kevätkuntoinen kenttä oli sateen jäljiltä pehmeä ja raskas pelattava.

Ottelun hienoudet jäivät olosuhteista johtuen vähiin. Tempo oli laiskahko ja pelaaminen melko suoraviivaista. Todelliset maalipaikatkin rajoittuivat yhden käden sormilla laskettaviksi. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli Klubi 04:n johtomaalia lukuun ottamatta melko köyhä. Mitään ei menettänyt vaikka välillä Ilta-Sanomia vilkuilikin.

Avausjakso kulki helsinkiläiskomennossa, mutta Klubi 04:n valmentajan Mika Väyrysen peräänkuuluttamaa vaarallisuutta viimeisellä kolmanneksella se ei pystynyt luomaan. Ainoan maalinsakin joukkue teki komealla kaukolaukauksella 25-30 metristä. MuSa sai pallokontrollista huolimatta pidettyä vieraansa hyvin pois maalipaikoilta.

Toisella puoliajalla otteluun tuli hieman vauhtia ja kaksinkamppailuja. Klubi 04 passivoitui ja ote siirtyi sen sekä myötätuulen myötä isännille. Klubin puolustuspeli oli kuitenkin uomissaan ja hetkittäiset rynnistykset pois lukien MuSa ei päässyt isoa uhkaa muodostamaan. MuSa:n tasoitus syntyi kulmapotkun jälkitilanteesta.

MuSa:lle piste oli toisaalta pettymys ja toisaalta ihan kohtalainen tulos. Pettymys se oli siksi, että sarjan häntäpäässä majailevasta joukkueesta pitäisi yleensä ottaa kotiottelussa voitto tilanteessa kuin tilanteessa. Toisaalta porilaisten loukkaantumistilanne tiedettiin vaikeaksi eikä se tässä ottelussa helpottanut. Sairastuvalla on niin täyttä, ettei MuSa saanut vaihtopenkille kuin neljä kenttäpelaajaa, joista yksi oli 15-vuotias Niilo-Olavi Puustinen.

Kumpikin joukkue pelaa uudelleen viikonloppuna. MuSa matkaa EIF:n vieraaksi lauantaina. Klubi 04 saa sunnuntain paikallisottelussa vastaansa PK-35:n.

MuSa - Klubi 04 1-1 (0-1)
11. 0-1 Saku Heiskanen
56. 1-1 Joonas Lakkamäki
yleisöä: 50

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: