PalloTV - PK-35 Vantaa ja FC Honka puolustuskannalla

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste ja raportti
|
28.05.2021

PK-35 Vantaa ja FC Honka puolustuskannalla

PK-35 Vantaa ja FC Honka päätyivät 0-0 (0-0) tulokseen aurinkoisella Myyrmäen jalkapallostadionilla Vantaalla. Kansallisessa Liigassa keräilyharvinaisuudeksi muodostunut maaliton tasapeli osui FC Hongan kohdalle jo toista kertaa. Kauden ensimmäiset kiikarit piirrettiin tulostaululle HJK:n ja FC Hongan välisessä ottelussa puolitoista viikkoa sitten.

Joskus maalitonkin tasapeli voi olla viihdyttävä peli, mutta tämä oli enemmän hidastempoista puolustamista ja vastustajan virheiden tarkkaa kyttäämistä. Todelliset maalipaikat jäivät erittäin vähiin. PK-35 Vantaata edustava Oona Sevenius pääsi lähimmäksi täysosumaa tykittämällä pallon FC Hongan maalin ylärimaan. Muutenkin kotijoukkue oli aavistuksen verran lähempänä voittoa kuin FC Honka. Nolla-nolla oli pelitapahtumiin nähden erittäin oikeutettu lopputulos.

PK-35 Vantaalle lopputulos varmasti kelpasi, vaikka voitto olisi vienyt sen jo tappituntumalle mitalisijoista. Nyt mitalia hakeva vantaalaisseura näyttää ankkuroituvan hyviin kyttäysasemiin ja täyttävän kirkkaasti välitavoitteensa ylempään loppusarjaan selviytymisestä.

FC Hongan ahdistus sen sijaan jatkuu. Se näyttää joutuvan tekemään täyden päivätyön mitalipeleihin selviämiseksi. Espoolaisten puolustus on tiukkaa tavaraa. Se on päästänyt vasta kahdeksan maalia, mutta tehtyjä on kolmanneksi vähiten koko sarjassa - vain seitsemän.

Kevätkierroksen päätöksessä PK-35 Vantaa vierailee Helsingin kaimansa luona jo ensi torstaina pelattavassa ottelussa. Samalla alkaa vantaalaisten pitkä vierasrupeama, joka päättyy vasta heinäkuun loppupuolella. PK-35 Vantaa sai rukattua otteluohjelmansa tällaiseksi välttääkseen evakkoretken. Myyrmäen jalkapallostadionin silminkin nähden kauhtunut tekonurmi vaihdetaan kesätauon ja vieraskiertueen aikana uuteen.

FC Honka saa emännöitäväkseen Åland Unitedin. Ottelu pelataan sunnuntaina.

PK-35 Vantaa - FC Honka 0-0 (0-0)

Artikkeliin liittyviä aiheita: