PalloTV - Rasmus Karjalainen – Nuoren ammattilaisen tie (3/3)

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
31.05.2021

Rasmus Karjalainen – Nuoren ammattilaisen tie (3/3)

Hyökkääjä Rasmus Karjalainen, 25, on yksi niistä epäonnisista futareista, jonka unelma EM-lopputurnauksesta jää tällä kertaa haaveeksi loukkaantumisen vuoksi. Karjalainen on kahden viime kauden aikana alkanut vakiinnuttaa paikkaansa päävalmentaja Kanervan listoilla, joten paikka lopputurnausmiehistössä olisi ollut ulottuvilla.

Aiemmissa osissa käsittelimme juuri tuota loukkaantumista ja sen aiheuttamia tunteita. Sarjamme viimeisessä eli kolmannessa osassa halusimme nostaa esille aiheen mitä ei paljon käsitellä mediassa: miten hänen pelaaja-agenttinsa löysivät hänet ja miten arki pelaaja-agenttien kanssa sujuu.

Karjalaisen kaksi maalirikasta kautta KuPS:ssa ja muutama esiintyminen Huuhkajapaidassa herätti ulkomaalaisten seurojen ja pelaaja-agenttien mielenkiinnon. Seurasi siirto KuPS:sta Hollannin pääsarjan Fortuna Sittardin riveihin. Viime kaudella matka jatkui lainasiirrolla Ruotsiin Örebro SK:n paitaan Allsvenskaniin.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Kuvaus ja leikkaus: Feeniks Visual Oy