PalloTV - Kestääkö MP paineen?
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
04.06.2021

Kestääkö MP paineen?

MP:n päävalmentaja Juha Pasoja ja puolustaja Reetu Räsänen ennakoivat KPV-ottelua.

MP ja KPV iskevät yhteen Mikkelin Urheilupuistossa perjantaina kello 18.30. Sarjataulukon hännillä majailevat mikkeliläiset kaipaavat kipeästi pisteitä kolmen tappiollisen sarjakierroksen jälkeen. Saako päävalmentaja Juha Pasoja joukkueensa pelin takaisin jengoilleen? KPV on aloittanut sarjan alle odotusten. Joko kokkolalaiset saavat hyökkäyspelinsä svengaamaan?

MP on aloittanut kautensa kaksijakoisesti. Ensin joukkue haki kauden avausottelusta arvokkaan 1-1 tasapelin RoPS:n vieraana. Sitä seurasi kauden avausvoitto kotona, kun EIF taipui lukemin 2-1. Sitten onkin tullut lunta tupaan. Kolmella viime kierroksella joukkue on kokenut 3-1 vierastappion klubi 04:lle, 1-2 kotitappion TPS:lle ja viime kierroksella tuli VPS:lta pataan 3-0 vieraissa.

MP:n kannalta huolestuttavinta tappioissa on päästettyjen maalinen määrä. 8 päästettyä maalia kolmessa viime ottelussa ei varmasti tyydytä päävalmentaja Pasojaa, joka perustaa pelinsä kontrolloituun puolustamiseen.

Viime aikojen tulokset eivät kuitenkaan kerro koko totuutta MP:n tekemisestä. Ottelujen alkuihin sattuneet helpot virheet ovat maksaneet. Joukkue on kuitenkin todistanut alkukauden aikana, että se kykenee muuhunkin kuin puolustamaan syvällä ja iskemään vastaan. Tappioista huolimatta ryhmä on ollut hyvin mukana peleissä ja sen pallollinen peli on antanut viitteitä siitä, että siltä sektorilta olisi lupa odottaa vielä lisää, mutta ensin sen on tilkittävä peräpäänsä.

KPV:n alkukauden voi sanoa sujuneen alle odotusten, olkootkin että otteluohjelma on ollut haastava. Neljän ensimmäisen sarjakierroksen aikana joukkue on kohdannut kolme päävastustajaansa, TPS, VPS, FF Jaro, ja kerännyt otteluista kaksi tasapelipistettä, mikä ei varmasti tyydytä KPV-leirissä. KPV on tuskaillut hyökkäyspelinsä kanssa, maalinteko on tuottanut tuskaa. Joko päävalmentaja Niko Kalliokoski on keksinyt keinot avata KPV:n hyökkäyspelin solmut?    

KPV:lla on neljän pelatun ottelun jälkeen viisi pistettä, 1-2-1, maalisuhteella 5-5, mikä oikeuttaa sarjataulukon 8. sijaan. Sarjan avauskierroksella KPV haki 0-2 vierasvoiton Klubi 04:n vieraana. Sitä seurasi 1-1 tasapeli kotona TPS:aa vastaan sekä 2-2 tasapeli VPS:n vieraana. Viime viikonvaihteessa kokkolalaiset hävisivät Pohjanmaan derbyn FF Jarolle kotonaan 0-2.

PalloTV

Video: MP

Artikkeliin liittyviä aiheita: