PalloTV - Pikkuhuuhkajat kohtaa Slovakian
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.06.2021

Pikkuhuuhkajat kohtaa Slovakian

Suomen miesten U-21-maajoukkue kohtaa tiistaina Slovakian vieraissa. Harjoitusottelu on osa Pikkuhuuhkajien valmistautumista syksyllä alkaviin EM-karsintoihin. Viime viikolla joukkue hävisi ensimmäisessä harjoitusottelussaan Ruotsille 2-0 vieraissa.

Ruotsia vastaan Suomella oli vaikeuksia saada pallollista peliä kulkemaan. Joukkueen hyökkäykset olivat liian suoria ja hätäisiä, jolloin pelaajien väliset etäisyydet venähtivät pitkiksi ja pallollinen tekeminen vaikeutui. Osaselitys asiaan löytyy siitä, että päävalmentaja Juha Malisella on käsissään uusi U-21-joukkue. Kyseessä oli joukkueen ensimmäinen yhteinen ottelu nykymuodossaan. Syksyllä alkavissa EM-karsinnoissa joukkue koostuu vuonna 2000 ja myöhemmin syntyneistä pelaajista. Ruotsi-ottelu oli monen pelaajan ensimmäinen kosketus U-21-maailmaan.

Saako Malinen joukkueensa pallollisen pelin uomiin? Lähteekö Suomen hyökkäyspeli rullaamaan, vaikka hyökkäyskalustossa on paljon poissaoloja? Puolustaminenkin jätti Ruotsi-ottelussa toivomisen varaa, joko helpot virheet saadaan karsittua ja nolla pidettyä?

Slovakian Nitrassa pelattava ottelu näkyy suorana Yle Areenassa kello 15.00 alkaen.

PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: