PalloTV - HJK-KuPS, kuultavana KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
16.07.2021

HJK-KuPS, kuultavana KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala

Kansallista liiga johtava KuPS kohtaa lauantaina kierroksen huippuottelussa sarjanelosen HJK:n Helsingin Bolt areenalla kello 14.00. Lisämausteensa otteluun tuovat joukkueiden uudet huippuhankinnat. Pystyykö vahvistunut HJK-hyökkäys yllättämään sarjajohtajan? Jatkuuko KuPS:n maaliruiskun Gentjana Rochin hurja vire?

HJK:n hyökkäys vahvistui merkittävästi, kun Helmareiden hyökkääjä Linda Sällström ja saksalainen laitapelaaja Leonie Pankratz liittyivät stadilaisten rosteriin. Pankratz on aiemmin pelannut Ranskan liigassa. Samasta sarjasta tulee myös KuPS:n uusi hankinta amerikkalainen Allison Pantuso, joka debytoi KuPS-paidassa HJK:ta vastaan, mikäli hänen pelilupa-asiansa saadaan kuntoon ottelupäivään mennessä.

Ottelu on nähtävissä Ruudussa.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kuvaaja: Tommi Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: