PalloTV - HJK-KuPS, kuultavana KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
16.07.2021

HJK-KuPS, kuultavana KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala

Kansallista liiga johtava KuPS kohtaa lauantaina kierroksen huippuottelussa sarjanelosen HJK:n Helsingin Bolt areenalla kello 14.00. Lisämausteensa otteluun tuovat joukkueiden uudet huippuhankinnat. Pystyykö vahvistunut HJK-hyökkäys yllättämään sarjajohtajan? Jatkuuko KuPS:n maaliruiskun Gentjana Rochin hurja vire?

HJK:n hyökkäys vahvistui merkittävästi, kun Helmareiden hyökkääjä Linda Sällström ja saksalainen laitapelaaja Leonie Pankratz liittyivät stadilaisten rosteriin. Pankratz on aiemmin pelannut Ranskan liigassa. Samasta sarjasta tulee myös KuPS:n uusi hankinta amerikkalainen Allison Pantuso, joka debytoi KuPS-paidassa HJK:ta vastaan, mikäli hänen pelilupa-asiansa saadaan kuntoon ottelupäivään mennessä.

Ottelu on nähtävissä Ruudussa.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kuvaaja: Tommi Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: