PalloTV - Kierrosennakko: Repaleinen viikko edessä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.07.2021

Kierrosennakko: Repaleinen viikko edessä

Kansallisessa Liigassa pelataan tällä viikolla viisi ottelua, jotka ovat siroteltu usealle päivälle. FC Hongalla ja Jyväskylän Pallokerholla on edessään kahden ottelun härkäviikko. HJK ja PK-35 Vantaa sen sijaan saavat (tai joutuvat) huilaamaan. Muut seurat pelaavat yhden ottelun.

FC Hongalla on tiukka paikka, sillä se joutuu pelaamaan neljän päivän sisällä kaksi ottelua. Sillä on myös suuri rooli, kun sarjapaikastaan taistelevat yrittävät kerätä lisää pisteitä sarjasopimuksensa uusimiseksi. FC Honka emännöi vielä nollakerhossa olevaa Jyväskylän Pallokerhoa tiistaina ja kohtaa niin ikään kotiottelussa HPS:n jo perjantai-iltana. JyPK pelaa vielä sunnuntaina, jolloin se kohtaa sarjakärki KuPS:n vieraissa.

Otteluohjelma ei näiden faktojen valossa palvele ollenkaan nollakerhosta irti rimpuilevaa JyPK:oa. Se joutuu pelaamaan kaksi ottelua, joista jälkimmäisestä pisteiden saaminen näyttää hyvin epätodennäköiseltä. Toisaalta yksi sen tärkeimmistä vastustajista, HPS, pääsee kohtaamaan väsyneen espoolaisryhmän perjantaina.

Viikon merkittävin ottelu pelataan lauantaina. Siinä ovat vastakkain kotijoukkue Åland United ja vierasjoukkue Tikkurilan Palloseura. Molemmat tarvitsevat kipeästi voittoa, jotta vähäinenkin toivo KuPS:n saavuttamisesta elää.

Tämän viikon viidennessä ottelussa on myös merkittäviä sarjapisteitä jaossa. Tampereen Ilves halajaa voittoa, josta tulevia pisteitä se tarvitsee karistaakseen karsijan paikan taakseen. Vastustajana oleva Helsingin PK-35 puolestaan mielii ylempään loppusarjaan, jotta sen ei tarvitsisi syksyä pelata raastavassa alemmassa loppusarjassa.

Kierroksen ottelut
Ti 20.7. klo 18:30 FC Honka - JyPK
Pe 22.7. klo 18:30 FC Honka - HPS
La 24.7. klo 15:00 Ilves - PK-35
La 24.7. klo 17:00 Åland United - TiPS
Su 25.7. klo 14:00 KuPS - JyPK

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: