PalloTV - Miksi Superettan ja Helsingborgs IF - Rasmus Karjalainen kertoo
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
20.07.2021

Miksi Superettan ja Helsingborgs IF – Rasmus Karjalainen kertoo

Huuhkajien rinkiin kuuluva Rasmus Karjalainen, 25, teki 2,5 vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Superettaniin, Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, pelaavaan eteläruotsalaiseen Helsingborgs IF:ään. PalloTV:n haastattelussa Karjalainen valottaa siirtoonsa vaikuttaneita tekijöitä. Miksi Superettan? Miksi juuri HIF? Miten siirto vaikuttaa hänen A-maajoukkuestatukseensa?

HIF putosi Allsvenskanista viime kauden päätteeksi ja tekee nyt paluuta pääsarjaan. Helsingborg on ruotsalaisessa mittakaavassa iso ja perinteikäs seura, joka on aiemmin pelannut Allsvenskanissa 65 kautta, voittanut 7 Ruotsin mestaruutta ja 5 cup-mestaruutta. Seuran kotistadionia Olympiaa voidaan hyvällä syyllä pitää yhtenä ruotsalaisen jalkapalloilun kehdoista. HIF:n otteluiden yleisökeskiarvo oli hiukan yli 9 000, kun seura viimeksi pelasi Allsvenskanissa 2019.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman