PalloTV - Miksi Superettan ja Helsingborgs IF - Rasmus Karjalainen kertoo
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
20.07.2021

Miksi Superettan ja Helsingborgs IF – Rasmus Karjalainen kertoo

Huuhkajien rinkiin kuuluva Rasmus Karjalainen, 25, teki 2,5 vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Superettaniin, Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, pelaavaan eteläruotsalaiseen Helsingborgs IF:ään. PalloTV:n haastattelussa Karjalainen valottaa siirtoonsa vaikuttaneita tekijöitä. Miksi Superettan? Miksi juuri HIF? Miten siirto vaikuttaa hänen A-maajoukkuestatukseensa?

HIF putosi Allsvenskanista viime kauden päätteeksi ja tekee nyt paluuta pääsarjaan. Helsingborg on ruotsalaisessa mittakaavassa iso ja perinteikäs seura, joka on aiemmin pelannut Allsvenskanissa 65 kautta, voittanut 7 Ruotsin mestaruutta ja 5 cup-mestaruutta. Seuran kotistadionia Olympiaa voidaan hyvällä syyllä pitää yhtenä ruotsalaisen jalkapalloilun kehdoista. HIF:n otteluiden yleisökeskiarvo oli hiukan yli 9 000, kun seura viimeksi pelasi Allsvenskanissa 2019.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Leikkaus: Janne Dahlman