PalloTV - KPV vaihtoi valmentajaa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.07.2021

KPV vaihtoi valmentajaa

Ykkösessä peränpitäjäksi juuttunut KPV teki jo jonkin aikaa odotetun ratkaisun ja vaihtoi valmentajaa. Niko Kalliokoski siirtyy syrjään ja hänen apuvalmentajanaan alkukauden toiminut Niklas Widjeskog ottaa puikot käsiinsä.

KPV:n tiedotteen mukaan valmentajan vaihtaminen tapahtui yhteisymmärryksessä Kalliokosken kanssa. Kalliokoski jatkaa seurassa muissa tehtävissä sopimuskautensa loppuun saakka. Hän aloitti KPV:n valmentajana kesken viime kauden, kun toinen kesken kauden puikkoihin tullut valmentaja Miika Juntunen poistui vahvuudesta kohun saattelemana.

Valmentajaksi astunut Widjeskog on tuttu kasvo Keski-Pohjanmaan jalkapallopiireissä. Pelaajaurallaan hän edusti mm. Kokkolan Pallo-Veikkoja ja Pietarsaaren Jaroa. Widjeskog toimi aikaisemmin valmentajana TUS:ssa ja Jarossa sekä eri juniorijoukkueissa. Hänen päävalmentajakokemuksensa kahdelta korkeimmalta sarjatasolta on kapeahko.

KPV on reagoinut tilanteeseensa myös pelaajiston osalta. Joukkuetta on vahvistettu tanskalaisella Kristian Andersenilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: