PalloTV - Kangasalan Voitto M60:n Suomen mestari
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.08.2021

Kangasalan Voitto M60:n Suomen mestari

Kangasalalainen KaVo voitti viikonloppuna Oulussa pelatun Miehet 60-ikäluokan jalkapalloilun Suomen Mestaruuden. Finaalin voittoon tarvittiin rangaistuspotkukilpailu, jossa kangasalalaiset olivat paikallista Jalkapalloseura Iltatähteä parempi. Turnauksen pronssimitali ratkaistiin myös pilkkukilpailussa, jossa Puotinkylän Valtti vei voiton Warkauden jalkapalloklubilta.

Loistavassa säässä pelattu turnaus oli hienoa mainosta jalkapalloilulle. Oululaisyleisö sai viikonlopun aikana nähdä kentällä joukon entisiä huippupelaajia ja valmentajia. Pallo liikkui ja pää toimi, vaikka miehillä olisi välillä alkanut vähän jalka painaa.

SM-turnaukseen osallistui kahdeksan joukkuetta jaettuna kahteen alkulohkoon. Poisjäännin vuoksi Iltatähden 65-vuotiaiden joukkue pelasi KPT-85:n nimellä lohkossa B täydentäen lohkon neljälle joukkueelle. Turnaus pelattiin 6 vastaan 6-kentällä.