PalloTV - Pikkuhuuhkajat aloitti voitolla Virosta

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.09.2021

Pikkuhuuhkajat aloitti voitolla Virosta

Viro - Suomi 0-3 (0-1)

Pikkuhuuhkajien eli Suomen U21 -maajoukkueen EM-karsintaurakka alkoi selvällä vierasvoitolla Virosta. Pärnussa pelatun ottelun lopputulos oli 3-0 (1-0).

Suomen maaleista vastasivat Anthony Olusanya ja juuri Italiaan pitkällä sopimuksella siirtynyt Eetu Mömmö. Pikkuhuuhkajien toinen maali merkittiin oman pelaajan tekemäksi, kun Viron maalivahti Mattias Sapp möhli Oliver Antmanin keskityksen selkänsä taakse.

Numerot jopa mairittelevat Viroa. Suomella oli tukku muitakin hyviä maalipaikkoja, mutta sihti ei ollut aina kohdallaan. Viron hyökkäykset olivat pääosin vaarattomia ja isäntien erikoistilanteet Suomen puolustus selvitti kunnialla.

EM-karsinta jatkuu ensi tiistaina. Suomi saa vastaansa Kroatian, joka voitti ensimmäisessä ottelussaan Azerbaidzhanin maalein 2-0. Suomen ensimmäinen kotiesiintyminen pelataan Raatin stadionilla Oulussa klo 18:00 alkaen.

Pe 3.9. Pärnu, Rannastaadion
Viro - Suomi 0-3 (0-1)
29. 0-1 Anthony Olusanya
49. 0-2 oma maali
75. 0-3 Eetu Mömmö

Artikkeliin liittyviä aiheita: