Juha Pasoja jatkaa MP:n peräsimessä – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
14.09.2021

Juha Pasoja jatkaa MP:n peräsimessä

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden toista kautta joukkueen päävalmentajana toiminut Juha Pasoja on tehnyt seuran kanssa 2+1-mallisen jatkosopimuksen.

Seura on ollut tyytyväinen Juha Pasojan tekemiseen, joten puheenjohtaja Olli Heinikaisen mielestä oli selvää, että Pasojan haluttiin jatkavan edustusjoukkueen päävalmentajana.

- Paso on tehnyt todella hyvää työtä niin edustusjoukkueen kuin seuran kehittämisen kanssa, unohtamatta seuralle tärkeään junioritoimintaan laittamaansa panosta, Heinikainen summasi.

- Jatkosopimuksella halusimme jatkuvuutta toimintaamme ja näin varmistaa seuran kehittäminen jatkossakin. Toivottavasti tämä parantaa mahdollisuutta tehdä myös pitkäkestoisimpia pelaajasopimuksia.

Päävalmentaja Juha Pasoja on viihtynyt hyvin Mikkelissä ja seurassa, joten jatkosopimuksen tekeminen oli helppo päätös.

- Kuluneet kaksi vuotta Mikkelissä ovat olleet valmennuksellisesti hyvää aikaa, vaikka paljon on ollutkin haastavia tilanteita, kuten talviharjoittelu ilman hallia sekä koronan mukana tulleet haasteet.

- Motivoiva ympäristö sekä paljon nuoria ja nälkäisiä eteenpäin haluavia pelaajia, joita on mukava valmentaa ja viedä urallaan eteenpäin.

- Tuleville vuosille seura tekee uusia strategisia suunnitelmia, jotka koskevat myös edustusjoukkueen toimintaa. Nämä suunnitelmat motivoivat myös minua ja olikin yksi tärkeä tekijä siinä, että MP:n kanssa oli helppo tehdä jatkosopimus.

- Tarkoitus on tulevina vuosina parantaa urheilullista menestystä ja siihen lähdetään kauden jälkeen tekemään uusia suunnitelmia.

Lähde: Mikkelin Palloilijat

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia