PalloTV - HJK:lle avausvoitto Konferenssiliigassa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
30.09.2021

HJK:lle avausvoitto Konferenssiliigassa

HJK voitti armenialaisen Alashkert FC:n Konferenssiliigan toisella kierroksella Armenian pääkaupungissa Jerevanissa. Voitto oli HJK:n ensimmäinen Konferenssiliigan lohkovaiheessa. Edellisellä kierroksella Klubi hävisi Itävaltalaiselle LASK:lle kotonaan. Seuraavaksi HJK kohtaa israelilaisen Maccabi Tel-Aviv FC:n kotonaan 21.10.

UEFA palasi 20 vuoden tauon jälkeen kolmeen Euroopan laajuiseen seurajoukkuekilpailuun, kun uusi Konferenssiliiga käynnistettiin Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan jatkoksi. Kilpailuun on osallistunut yhteensä 184 joukkuetta, joista 32 on nyt selviytynyt lohkovaiheeseen.

Lohkoja on yhteensä kahdeksan, joista lohkovoittajat jatkavat suoraan neljännesvälieriin. Lohkokakkoset pelaavat Eurooppa-liigan lohkovaiheessa kolmanneksi sijoittuneita joukkueita vastaan playoff-kierroksen, jonka voittajat jatkavat neljännesvälieriin. Kilpailun loppuottelu pelataan Albaniassa Tiranassa 25.5.2022. Konferenssiliigan voittaja saa automaattisesti paikan seuraavan kauden Eurooppa-liigaan.

Alashkert-HJK 2-4 (1-1)

8ʹ 0-1 Riku Riski
23ʹ 1-1 Jose Embalo
57ʹ 1-2 Filip Valencic
63ʹ 1-3 Roope Riski
90+3ʹ 2-3 Aleksandar Glisic
90+4ʹ 2-4 Anthony Olusanya

Artikkeliin liittyviä aiheita: