PalloTV - HJK:lle avausvoitto Konferenssiliigassa
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
30.09.2021

HJK:lle avausvoitto Konferenssiliigassa

HJK voitti armenialaisen Alashkert FC:n Konferenssiliigan toisella kierroksella Armenian pääkaupungissa Jerevanissa. Voitto oli HJK:n ensimmäinen Konferenssiliigan lohkovaiheessa. Edellisellä kierroksella Klubi hävisi Itävaltalaiselle LASK:lle kotonaan. Seuraavaksi HJK kohtaa israelilaisen Maccabi Tel-Aviv FC:n kotonaan 21.10.

UEFA palasi 20 vuoden tauon jälkeen kolmeen Euroopan laajuiseen seurajoukkuekilpailuun, kun uusi Konferenssiliiga käynnistettiin Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan jatkoksi. Kilpailuun on osallistunut yhteensä 184 joukkuetta, joista 32 on nyt selviytynyt lohkovaiheeseen.

Lohkoja on yhteensä kahdeksan, joista lohkovoittajat jatkavat suoraan neljännesvälieriin. Lohkokakkoset pelaavat Eurooppa-liigan lohkovaiheessa kolmanneksi sijoittuneita joukkueita vastaan playoff-kierroksen, jonka voittajat jatkavat neljännesvälieriin. Kilpailun loppuottelu pelataan Albaniassa Tiranassa 25.5.2022. Konferenssiliigan voittaja saa automaattisesti paikan seuraavan kauden Eurooppa-liigaan.

Alashkert-HJK 2-4 (1-1)

8ʹ 0-1 Riku Riski
23ʹ 1-1 Jose Embalo
57ʹ 1-2 Filip Valencic
63ʹ 1-3 Roope Riski
90+3ʹ 2-3 Aleksandar Glisic
90+4ʹ 2-4 Anthony Olusanya

Artikkeliin liittyviä aiheita: