PalloTV - Pikkuhuuhkajat jäi tasapeliin Azerbaidzhanissa

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.10.2021

Pikkuhuuhkajat jäi tasapeliin Azerbaidzhanissa

Kuva: Kari Väre

Azerbaidzhan - Suomi 1-1 (0-0)

Suomen U21-maajoukkue jäi tasapeliin EM-karsintaottelussa Azerbaidzhania vastaan. Lopputulos oli 1-1 (0-0). Ottelu pelattiin Azerbaidzhanin pääkaupungin Bakun lähistöllä sijaitsevassa Sumgayitin kaupungissa.

Suomi oli ottelussa hyvin mukana, mutta Pikkuhuuhkajat ei saanut maalia tehtyä ennen kuin viimeinen vartti käynnistyi. Daniel Håkansin keskitys painui azeripelaajan kautta maaliin. Azerbaidzhan pakotti lopussa Suomen puolustuskannalle, sillä Terry Ablade joutui suihkuun kahden varoituksen saattelemana. Painostus tuottikin tulosta. Rauf Huseynlin keskitys upposi niin ikään oman pelaajan kautta maaliin, kun pelikellossa oli jäljellä reilut kolme minuuttia.

Tasapeli oli kova kolaus Suomen EM-kisahaaveille. Italian ja Kroatian voitettua omat ottelunsa suora EM-kisapaikka ja jatkokarsinta ovat tällä hetkellä viiden pisteen päässä.

Suomen karsintaurakka jatkuu ensi viikon tiistaina, kun Pikkuhuuhkajat kohtaa Itävallan Tampereella. Itävalta johtaa lohkoa maalieron turvin ennen Kroatiaa. Se löi tämän illan ottelussa Viron 4-0.

Azerbaidzhan - Suomi 1-1 (0-0)
75. 0-1 Daniel Håkans
86. 1-1 Rauf Huseynli

Valokuva arkistokuva Oulussa 7.9. pelatusta ottelusta Suomi - Kroatia.

Artikkeliin liittyviä aiheita: