PalloTV - Suomi-Ukraina, Nure ennakoi
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
09.10.2021

Suomi-Ukraina, Nure ennakoi

Suomen A-maajoukkueen MM-karsinnat jatkuvat lauantaina, kun Ukraina tulee kylään Olympiastadionille. Tiistaina Suomi kohtaa Kazakstanin vieraissa. Huuhkajat ovat pelanneet itsensä hyvään asemaan lohkossa. Lohkon ennakkosuosikki Ranska on jo mennyt menojaan. Jatkopaikkaan oikeuttava kakkossija ratkaistaan näillä näkymin Ukrainan ja Suomen kesken, joten keskinäisestä ottelusta olisi elintärkeätä saada tulos. Joukkueet ovat tasapisteissä lohkokakkosina, mutta Suomella on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Toimittaja: Junnu Leskelä