PalloTV - KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala: Savolainen syväluotaus menneeseen ja tulevaan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
20.10.2021

KuPS:n päävalmentaja Ollipekka Ojala: Savolainen syväluotaus menneeseen ja tulevaan

Naisten sarjakausi on päättynyt lukuun ottamatta liigakarsintojen toista osaottelua. KuPS voitti historiansa ensimmäisen mestaruuden loppujen lopuksi melko selvästi, vaikka ero toiseksi tulleeseen Tikkurilan Palloseuraan jäi kolmeen pisteeseen. Seuran päävalmentaja Ollipekka Ojala peilaa PalloTV:n haastattelussa mennyttä kautta ja katsoo myös tulevaisuuteen.

Tietojen mukaan KuPS on satsaamassa myös naisten jalkapalloon pelimerkkejä. Mitä se merkitsee KuPS:lle? Mitä se tuo kotimaiselle naisten jalkapallolle. Haastattelu on syvääluotaava. PalloTV:n konseptissa se tarkoittaa aavistuksen verran tavallista pitempää haastattelua, mutta minkä sille voi. Savolainen puhuu, jos hänen antaa puhua.

Toimittaja: Raine Pernu
Editointi: Olli Luoma-aho / Feeniks Visual

Artikkeliin liittyviä aiheita: