PalloTV - Rovaniemellä ratkaistaan Veikkausliigaan karsija
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.10.2021

Rovaniemellä ratkaistaan Veikkausliigaan karsija

Rovaniemellä lauantaina pelattavassa Ykkösen viimeisen kierroksen huippuottelussa RoPS-TPS on panoksena pääsy liigakarsintaan. Turkulaiset tulevat otteluun sarjakakkosena, mutta lappilaiset ovat vain kahden pisteen päässä. TPS:lle riittää tasapeli. RoPS:lle ei riitä mikään muu kuin voitto. VPS on jo varmistanut nousunsa Veikkausliigaan.

Rovaniemen Palloseura on pelannut hyvän kauden, kävi lauantain TPS-ottelussa miten tahansa. Päävalmentaja Mikko Mannila on antanut vahvan työnäytteen nuoren ryhmänsä kanssa. Ennen kauden alkua oli vaikea ennustaa, missä RoPS menee Veikkausliigasta tippumisen jälkeen. Kovin moni ei osannut arvata, että Mannilan ryhmä keikkuu sarjan kärkipaikoilla koko kauden. PalloTV otti yhteyttä Mannilaan ja kysyi, mikä boogie kauden finaalin alla? Samalla Mannila myös vetää yhteen joukkueensa kauden.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Leikkaus: Olli Luoma-aho, Feeniks Visual

Artikkeliin liittyviä aiheita: