Naumanen hyppää Tapiolasta Töölöön – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.11.2021

Naumanen hyppää Tapiolasta Töölöön

Kaksi kautta espoolaisessa FC Hongassa viihtynyt puolustaja Katarina Naumanen palaa yksivuotisella sopimuksella HJK:n paitaan. Naumanen pelasi HJK:ssa myös kausina 2016-2019. Hongan ja HJK:n välissä Naumanen edusti myös Kuopion Palloseuraa sekä norjalaista Stabækia. Kuopiolaisen jalkapallokoulun kasvattina hän on pelannut korkeimmalla sarjatasolla myös Pallokissoissa.

Naumanen kuuluu kokeneeseen kaartiin nuoresta iästään huolimatta. Tosin tiedot hänen ottelumäärästään vaihtelevat. Suomen Palloliiton tulospalvelun tilastoista suoritettavan laskutoimituksen mukaan Naumanen on pelannut 160 liigaottelua, HJK:n tiedotteen perusteella 167 sekä tuoreimpaan Jalkapallokirjaan painettujen ja tulospalvelun tilastojen yhteissumman mukaan 161. Oli niin tai näin, 26-vuotias Naumanen kuuluu liigaotteluiden - SM-sarjan vuodet ei mukaan luettuna - määrässä 40 kokeneimman naispelaajan joukkoon.

HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas luottaa juuri Naumasen kokemukseen sekä sen tuomaan osaamiseen.

– Kata on pelaaja, joka sopii persoonana erinomaisesti mukaan joukkueeseemme. Hän pystyy myös kokeneena pelaajana tuomaan paljon lisää koko joukkueellemme. Pelillisesti Kata vahvistaa toppariosastoamme ja tuo varsinkin lisää puolustusosaamista pelaamiseemme, Kunnas kommentoi HJK:n tiedotteessa.

Naumasen lisäksi HJK on hankkinut kaksi muutakin vahvistusta. Jenna Topra ja Joanna Tynnilä päätyivät sen hankintalistalle jo aikaisemmin. Kaksikko siirtyy Klubiin sarjasta luopuneesta Tikkurilan Palloseurasta. Topra teki päättyneellä kaudella 12 maalia Kansallisessa Liigassa.

Jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet mm. Tuuli Enkkilä, Veera Hellman, Silja Jaatinen, Ria Karjalainen, Annika Laihanen ja Leonie Pankratz.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia