PalloTV - Klubi jatkaa hankintoja - Seveniuksen vuoro siirtyä Töölöön
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.11.2021

Klubi jatkaa hankintoja – Seveniuksen vuoro siirtyä Töölöön

HJK jatkaa naisten edustusjoukkueen vahvistamista. Nyt seuraan siirtyy PK-35 Vantaan maalipörssin voittanut hyökkääjä Oona Sevenius, jonka tekemä sopimus Klubin kanssa on vuoden mittainen.

Päättyneellä kaudella Sevenius teki PK-35 Vantaalle 13 maalia Kansallisessa Liigassa. Se riitti maalipörssin jaettuun kolmanteen sijaan Ilveksen Silja Tuomisen kanssa. He olivat sarjan tehokkaimmat kotimaiset pelaajat, sillä vain KuPS:n Gentjana Rochi ja Åland Unitedin Cassandra Korhonen tekivät enemmän maaleja.

HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas vaikuttaa tyytyväiseltä seuran tuoreimpaan hankintaan. Odotukset ovat korkealla.

– Oona on jo osoittanut kahden viime kauden aikana tasonsa liigassa ja tuo varmasti meidän hyökkäyspeliimme lisää vaihtoehtoja monipuolisuudellaan. Hyökkääjänä hän on erittäin hyvä pallollisissa toiminnoissa ja pystyy aiheuttamaan vastustajan puolustukselle haasteita monella eri tavalla, lisäksi hän pystyy viimeistelemään erilaisista tilanteista, Kunnas kommentoi siirtoa Klubin kotisivuilla.

– Oona on äärimmäisen analyyttinen ja fiksu nuori pelaaja, joka pystyy varmasti meidän ympäristössämme ottamaan askelia omassa kehityksessään, mutta tuo myös paljon lisää joukkueelle, niin kentälle kuin sen ulkopuolelle. Olenkin erittäin iloinen, että Oona nähdään Klubissa tulevalla kaudella.

HJK on kasaamassa erittäin tulivoimaista joukkuetta ensi kaudeksi. Seveniuksen lisäksi sillä on heittää hyökkäykseen myös Tikkurilasta siirtynyt 12 maalin Jenna Topra sekä omista riveistä A-maajoukkueen legenda Linda Sällström ja yhdeksän maalia päättyneellä kaudella tehnyt Ria Karjalainen. Hankintojen valossa HJK aikoo panna tosissaan kampoihin KuPS:lle, kun ensi kauden mestaruustitteliä jaetaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita: