PalloTV - HJK tavoittelee lisätienestejä Konferenssiliigassa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
25.11.2021

HJK tavoittelee lisätienestejä Konferenssiliigassa

HJK:n taival Konferenssiliigassa jatkuu torstaina, kun stadilaiset saavat lohkovaiheen viimeisessä kotiottelussa vieraakseen armenialaisen Alashkertin. HJK voitti joukkueiden edellisen kohtaamisen Jerevanissa 2-4, joten kotiyleisöllä ja seuran talousosastolla on aihetta toiveikkuuteen. Lohkovaiheen viimeinen kierros pelataan joulukuun yhdeksäs päivä, jolloin HJK matkustaa LASKin vieraaksi Itävaltaan.

Stadilaiset ovat menettäneet mahdollisuutensa jatkoon lohkosta, mutta voittorahaa on edelleen tarjolla. HJK:n toistaiseksi ainoa Konferenssiliigan voitto Alashkertista toi seuran kassaan 500 000 euroa. Sama tili on tarjolla nytkin. Ja sama pätee lohkovaiheen viimeiseen vierasotteluun LASKia vastaan. Tarjolla olevien pinnarahojen luulisi riittävän motivaatioksi stadilaisille, hyvän kauden, mutta kiusallisen heikosti sujuneen lohkovaiheen jälkeen.

HJK:n päivän kunto on pienoinen kysymysmerkki. Klubin syyskauden peliesityksiä sekoitti tiivis pelitahti. Sarja- ja eurocup-pelien vetäminen rinnakkain osoittautui haastavaksi. Nyt tilanne on käänteinen. Klubi tulee kauden viimeiseen kotiotteluun pitkältä ottelutauolta. Joukkue pelasi kauden viimeisen sarjapelin Kuopiossa lokakuun viimeisenä päivänä, silloin varmisti Suomen Mestaruus. Edellisestä Konferenssiliigan ottelustakin, jonka HJK Hävisi Maccabi Tel Aviville Israelissa 3-0, on ehtinyt kulua kolme viikkoa.

Alashkert tulee otteluun matalapaineessa. Joukkueen sarjakausi on lähtenyt liikkeelle alle odotusten. Viime kauden mestarijoukkue on vasta seitsemäntenä kymmenen joukkueen sarjassa. Eikä ulkomailla ole sujunut sen paremmin. Joukkue on hävinnyt tähän mennessä kaikki neljä Konferenssiliiga-otteluaan maalisuhteella 3-13.

HJK:n kauden viimeinen kotiottelu on samalla kapteeni Daniel O`Shaughnessyn viimeinen esiintyminen kotiyleisön edessä ennen siirtymistä Kakkosbundesliigan Karlruhe SC:n väreihin.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: