PalloTV - Huuhkajien ja Helmarien ottelukalenteriin päivitystä
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.12.2021

Huuhkajien ja Helmarien ottelukalenteriin päivitystä

Suomen molemmat A-maajoukkueet ovat saaneet ottelukalenteriin täydennystä. Huuhkajat leireilee tammikuun alussa Portugalissa, jossa se kohtaa Ruotsin kahdesti. Ottelut pelataan Algarvessa su 9. tammikuuta ja ke 12. tammikuuta. Alkamisajoista ei ole vielä tietoa.

Palloliitto tiedotti toissapäivänä, että Helmarit on saanut kutsun kovatasoiseen, Ranskassa järjestettävään turnaukseen. Tournoi de Francen nimeä kantavaan turnaukseen ottavat emäntämaan ja Suomen lisäksi osaa myös Hollanti ja Brasilia. Ottelut pelataan Caenissa ja Le Havressa helmikuun puolivälissä ja sen jälkeen.

Helmarien päävalmentaja Anna Signeul on erittäin ilahtunut Suomelle esitetystä kutsusta.

– On mahtavaa, että Suomi on kutsuttu tällaiseen huippumaiden turnaukseen, ja mielestäni se on merkki siitä, että muut maat näkevät meidät hyvänä, tulevaisuuden joukkueena. Olemme hyvin ilahtuneita ja tämä on meille kunnia, Signeul totesi Palloliiton verkkosivuilla.

– EM-kisoihin valmistautumisen kannalta tämä turnaus on erittäin hyvä asia, sillä se on kuin jäljennös lohkopeleistämme, joissa vastaan asettuu kolme huippujoukkuetta 11 päivän sisällä. Tämä on juuri sitä, mitä halusimme. Pääsemme testaamaan kisojen kaltaista valmistautumista kolmea erilaista, teknistä maata vastaan.

EM-kisoihin valmistautumisen lisäksi turnaus palvelee kenraalina MM-karsintaa varten. Helmarien osalta ottelut jatkuvat huhtikuussa, jolloin Suomi kohtaa Slovakian vieraissa ja Georgian kotona.

Artikkeliin liittyviä aiheita: