PalloTV - Varis lentää Ruotsista Kuopioon
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.12.2021

Varis lentää Ruotsista Kuopioon

Kuopion Palloseuran naisten maalivahtiongelma on ratkennut. Seura saa viimeiseksi lukokseen kovan luokan tekijän, kun Vera Varis siirtyy Ruotsin Damallsvenskanista Kansalliseen Liigaan. KuPS:n ja Variksen välinen sopimus on yksivuotinen.

KuPS tarvitsi itselleen selkeän ykkösmaalivahdin, joka tulevan kauden euro-otteluita silmällä pitäen on profiilinimi. Viime kauden mestarijoukkueen maalivahdeista 18 ottelua pelannut Emma Immonen siirtyi FC Honkaan ja seitsemässä ottelussa esiintynyt Iina Rautiainen lähti hakemaan isompaa vastuuta Oulusta. Jäljelle jäi vain U18 -tyttöjen maalivahti Meeri Karjalainen, jonka sopimustilanteesta ei ole tarkempaa tietoa.

Varis pelasi viime kaudella Ruotsissa Växjö DFF:ssä, joka jäi Damallsvenskanin jumboksi ja putosi sarjaporrasta alemmaksi Elitettaniin. Varis on Vantaan Jalkapalloseuran kasvatti, joka on edustanut myös FC Honkaa ja HJK:ta. Ruotsin lisäksi hän on pelannut Yhdysvalloissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: